Komentáře k: Boj o Filipíny 1941-1942

Zpět na: Boj o Filipíny 1941-1942
  • Poznamka c. 4

    ja_62 2. 3. 2009 16:35
    V textu se jasně a každému, mimo několika pokročilých paralytiků srozumitleně, píše, že se hlavní síly stáhly k Manile, přičemž tam není nikde řečeno JAK blízko k Manile se stáhly. A přístupy k Manile ze severu kryla i North Luzon Force. Že se stáhly blízko k Manile, nebo těsně k Manile, případně přímo do Manily, opět v textu vidí pouze jistý von idiot.


    Jasně píšeš "mely Filipinci problem udrzet linii Olongapo-Manila. To se jim podarilo diky posilam avsak tzv. South Luzon Force, ne sil z Manily." Ani slovo o mostu přes řeku, zato píšeš o CELÉ linii Olongapo-Manila. Já nemám žádnou povinnost být empatický k někomu, jehož stupeň schizofrenie dostupuje takového stupně, že po mne chce abych v jeho textu viděl něco co v něm vůbec nepíše. Četba OBECNĚ mi nedělá potíže, potíže mi dělá četba výplodů člověka, který se spoléhá na to, že i ostatní lidé jsou na tom psychicky bídně jako on, a tudíž v jeho bludném blábolení najdou stejný smysl jaký v něm vidí on.

    Můj popis nasazení Philippine division ("kryla přístup na Bataan") je zcela v souladu s mapou na straně 68, kterou jsi právě objevil, jen bys neměl tak tvrdošíjně odmítat medikaci, ty Fensteine.

    Jediná jednotka Filipínské divise zanechaná ve městě a posléze stažená z Manily loďmi byla část 1. praporu 31. pluku, což asi jen málokdo označí za "jednotky Philippine division", zbytek 31. pluku ji opustil už 12. prosince, po silnici. K tomu dalšímu - překontroluj si chronologii, já nejsem psychiatr abych bádal nad smyslem bludů někoho do této míry zmateného.
Zobrazit všechny komentáře k: Boj o Filipíny 1941-1942