Komentáře k: Agent A-54: superšpion nebo nebezpečný dublér?

Zpět na: Agent A-54: superšpion nebo nebezpečný dublér?
  • Nechte si ty vaše kydy

    zabachtani 10. 2. 2009 08:31
    A-54,zahynul za své hrdinství v Terezíně na popud samotného Wahlberga,byl popraven v dubnu 1945.Vaše házení bláta na člověka,který sice pracoval za odměnu(kdo z nás ne?)je nechutné.Všichni autoři byli komunisté,těm se přece nehodí,aby Morávkův špion byl ten nejlepší,toliko pocítění pravdy...
    • Re: Nechte si ty vaše kydy

      rené 6. 8. 2009 10:19
      Súhlasím s Tebou milý priateľ. Či už bol dvojitý agent, alebo nie odviedol kus práce. Odkaz tým múdrym tlčhubom, čo hádzu na všetkých : neposudzujte v dobách mieru, činy ludí v dobe vojny.
      • Re: Nechte si ty vaše kydy

        Delicious 3. 5. 2012 21:04
        ROFL ! Snad byste nechtěli, aby se oslavovali lidé, kteří položili život v boji proti nacismu ?
        Kdepak !! Ani náhodou !! Budeme oslavovat raději dvojnásobného kapitulanta a notorického "na co šáhnu všechno zpackala", zbabělce a de facto vlastizrádce Beneše. A rovnou takové velebení uzákoníme (to není fórek, ale smutná pravda).

        Nevím jestli byl A-54 dublér a nakolik pracoval pro koho. Nebyl jsem u toho. A ani autor u toho nebyl. Nicméně věřím (a nejsem sám), že Moravec byl špičkovým odborníkem v oboru a že by se nenechal snadno tahat za fusekli. Na rozdíl od nějakých tlučhubů, kteří reálnou rozvědku neviděli ani v protijedoucím rychlíku, nikdy A-54 neviděli, s Moravcem nic nekonzultovali a jen bohapustě spekulují nad mnohoznačností významů všelijakých událostí a lejster. A vyvozují z nich všelijaké senzace - jen aby si zvýšili svůj osobní kredit. Nejsem žádnej Mirek Dušín, ale co je moc..., je mi na blití z takových hyen, co umí jen kydat špínu na někoho, kdo zaplatil životem za to, co pro nás dělal.

        Asi se nacisti spletli, když tak zasloužilého spolubojovníka popravili, ne ?

        Na pošpinění zásluh člověka na základě nějakých rádobyodborníků z 60. let kydat hnůj - jo, to je dneska v módě. Ale jsou tu ještě tací, kteří pamatují na tehdejší mistry dějináře - odborníky nade vše. Jako příklad uvedu pana Lva Bezymenského, který naprosto jednoznačně dokázal (na základě studia dobových dokumentů a výpovědí svědků), že Katyňský masakr mají na triku Němci.

        Všichni víme (nebo alespoň většina z nás doufám), jací "odborníci" mohli publikovat v šedesátých letech. Takže bych autora slušně požádal, aby spekulace, které z člověka, jež položil svůj život (bez ohledu na motivaci) v boji proti nacismu dělají mizeru byly přinejmenším PODSTANĚ LÉPE podložené.
        • Re: Nechte si ty vaše kydy

          adrian 25. 5. 2018 12:18
          Tak Katyňský masaker majú na tričku Nemci. Len prečo sa Rusi potom Poliakom ospravedlnili - nechápem?
          • Re: Nechte si ty vaše kydy

            Josef 18. 7. 2018 21:45
            Vy jste mu špatně rozuměl.Poukazuje na to, že Katyň Sověti odborně překroutili dle své potřeby.Za otcem kdysi chodíval na kus řeči Čech, který jako občan Polska sloužil v polské armádě, byl zajat Němci a celou válku prožil v Německu v táborech. Ten neochvějně tvrdil, že polskou elitu v Katyni vystříleli Sověti.Němci tam tehdy pozvali mezinárodní komisi ke zkoumání.Jasný případ, ale ne pro rudé zaslepence.
        • Re: Nechte si ty vaše kydy

          jkl 7. 5. 2012 10:34
          Sorry, ale o tom, že A-54 působil jako agent operačního zastírání už dnes (resp. posledních 20 let) není sporu.
Zobrazit všechny komentáře k: Agent A-54: superšpion nebo nebezpečný dublér?