Komentáře k: Faktory kolapsu francouzské armády

Zpět na: Faktory kolapsu francouzské armády
  • kolaps fr.armády

    myskin 1. 9. 2007 15:26
    Konečně jsem zjistil kdo byl gen.Ingr.Byl to velící důstojník ve Francii který zapříčinil,že se do rukou Němců dostali seznamy zahraničních vojáků a jejich rodin a tudíž tyto rodiny byly deportovány do koncentračních táborů.Zná li někdo více podrobností nech se ozve.Dále je mi divné proč byl tento člověk vyznamenán,když způsobil tolik bolesti nevinným lidem?Díky
    • Re: kolaps fr.armády

      Tom 2. 9. 2007 21:45
      Toto nařčení generála Ingra by bylo vhodné nějak doložit. Jinak to nelze brát vážně - dost to zavání poválečným vztahem komunistické kliky vůči zahraničnímu odboji. Ve Francii byl jednoznačně bordel, ale házet to jedině na samotného Ingra je nesmysl a nelze to brát vážně.
      Prostě a jasně: CHCEME DŮKAZY pro toto tvrzení.
      • Re: kolaps fr.armády

        myskin 24. 11. 2007 10:58
        toto nařčení nevychází ze žádné komunistické kliky,ale od přímého účastníka a podřízeného výše jmenovaného, št.kap.Fráni,který se nevrátil do své vlasti z obavy před persekucí a zůstal v zahraničí.
        • Re: kolaps fr.armády

          Kulda2 30. 10. 2009 20:53
          Tvrzení jednoho neznámého štábního kapitána není důkaz,kdo ví třeba za to mohl on sám a jinak to že se nevrátil do vlasti z obav před persekucí je blbost, protože válka skončila v květnu 1945 a persekucí se mohl obávat po únoru 1948.
Zobrazit všechny komentáře k: Faktory kolapsu francouzské armády