Komentáře k: Střední tank PzKpfw V Panther (SdKfz 171)

Zpět na: Střední tank PzKpfw V Panther (SdKfz 171)
  • Re: Môj tato je aj tak silnejší

    Ivan 31. 12. 2011 20:46
    U fotbalového zápasu divácí sledují průběh ale zápas skončí a jediné co je důležité je výsledek.V každé válce je nejdůležitější kdo vyhrál. Kdo vyhrál, byl lepší. Pokud by například útočily tanky agresora proti indiánům s luky a indiáni vyhráli-protože např.nalákali tanky mezi skály,tam je zasypali kamením a utíkající tankisty postříleli jako králíky, tak ti indiáni byli zkrátka lepší.Vyhrát by mohli např i díky tomu, že dokázali včas vzburcovat světové veřejné mínění proti těm tankistům(agresorům) a celý svět se za ně postavil. Nebo třeba taky způsobit pomocí diplomacie neshody v nepřátelském parlamentu nebo něco podobného; fantazii se meze nekladou.
    Pokud tohle ti moji imaginární indiáni dokázali, tak byli lepší než protivník, který nedokázal najít odpovídající protizbraň, a vyhrát si zasloužili. A po válce přijdou odborníci, kteří začnou srovnávat tankový kanón a kulomet
    s lukem a dospějí k překvapivému zjištění, že ty tanky byly prostě lepší a ty luky nestály za nic…
    Indiáni prý byli zkrátka žabaři a kdyby se válka vedla na rovné široké stepi, tak tanky bez problémů vyhrály. Jenomže ve válce, podobně jako při fotbale, žádné kdyby neplatí.

Vaše odpověď:

  • *
    Vyplňte prosím jméno
  • *
    Vyplňte prosím název
  • *
    Vyplňte prosím text komentáře
  • Vyplňte správně kontrolu
  • *
    Odpovězte prosím na dotaz - ochrana proti spamu

Hvězdička označuje povinné položky. Komentáře jsou před zveřejněním moderovány.