Východní fronta
|
|
|
|---|---|
|
bush napsal v č. 2783: Domluvme se přes zprávy, v zásadě nejsem vůbec proti.
"Myslím, že bychom se, my "pražští" (vítáni jsou samozřejmě i dalecí hosté!), mohli sejít někdy v průběhu října. Co Vy na to?"
Dzin napsala v č. 2784: Nepleť si vodu s vodkou "Ale fajn tekutinu vezmu ve vodovodu jí je dost a láhve na ní také mám " . Ty máš vodkovod? |
|
|
|
|
bush: Frontasraz? Tak já nejsem úplně proti, posledně jsme byli jen já a Algy... Ale protože je to tématické, debatovalo by se jen o Východní frontě |
|
|
|
|
Dobře ti tak, mohl si vzít tekutiny. :-D Ale fajn tekutinu vezmu ve vodovodu jí je dost a láhve na ní také mám Jen tedy kdy a kde dáme sraz, jsme si zrovna včera říkal, že jsme se dost dlouho neviděli... |
|
|
|
|
Ondík napsal v č. 2779: Myslím, že bychom se, my "pražští" (vítáni jsou samozřejmě i dalecí hosté!), mohli sejít někdy v průběhu října. Co Vy na to? "Někdy si můžeme sednout u nějaké tekutiny a pokecat" |
|
|
|
|
Dzin napsala v č. 2781: Richter nikoli Richtera. Za trest bereš tekutinu. "Richtera" On pan Jovbak má ty knihy celkem 4. Takže se pěkně pronesu. |
|
|
|
|
Ondík: No super. Tak se domluvíme kdy a kde a kdo vezme knihu a kdo tekutinu Mě by to docela dost zajímalo, protože podle něj je Richtera naprostý mystifikátor ala Suvorov a ještě k tomu machiavelistický manipulátor. Sice mám k některým věcem v jeho knihách výhrady, co se přesnosti týká, ale až takového záporáka... |
|
|
|
|
milansch napsal v č. 2772:
"Dobrý nápad, díky za něj, ale nevyznám se a nevím která knihovna je ta vhodná, poradí někdo?"
spelter napsal v č. 2775: Taky si myslím, v Olomouci a ve Zlíně jsou (co se starých novin týče) na tom podstatně hůř "V Brně na tom s knihovnami nejsme tak špatně.." Rovnost 1955-2001 : tinyurl.com/2ubf6mb |
|
|
|
|
Jak kdy, případ od případu. Někdy si můžeme sednout u nějaké tekutiny a pokecat konkrétně, dívaje se do knižky. |
|
|
|
|
Ondík: Aha. Docela by mě potom ještě zajímalo, jestli jeho narážky na Richtera jsou alespoň opodstatněné. |
|
|
|
|
karaya1 napsal v č. 2776: Děkuju za tip, zkusím to a pak dám vědět jestli to funguje "Osobně jsem v Brně nikdy nic takhle nehledal, jsem zvyklý na Národní knihovnu, příp. (v případě starších periodik) na "ruskou ambasádu" ve Stromovce. Archiv periodik (zejména když jde o lokální tisk) by ale měl být jak v (centrální) Mahence, tak v Moravské zemské." |
|
|
|
|
|
Osobně jsem v Brně nikdy nic takhle nehledal, jsem zvyklý na Národní knihovnu, příp. (v případě starších periodik) na "ruskou ambasádu" ve Stromovce. Archiv periodik (zejména když jde o lokální tisk) by ale měl být jak v (centrální) Mahence, tak v Moravské zemské. |
|
|
|
|
milansch: V Brně na tom s knihovnami nejsme tak špatně.. |
|
|
|
|
karaya1 napsal v č. 2773: Brno "to dost záleží, kde bydlíš." |
|
|
|
|
|
milansch: to dost záleží, kde bydlíš. |
|
|
|
|
Honza M. napsal v č. 2769: Dobrý nápad, díky za něj, ale nevyznám se a nevím která knihovna je ta vhodná, poradí někdo? "A co zajít do nějaké vhodné knihovny a nechat si tam nakopírovat tu Rovnost?" |
|
|
|
|
|
Dzin napsala v č. 2770: Četl, hodně subjektivní, a k tomu bohužel značně nepřesné..."DOstal jsme se ke knize Pravda o 1. čs. samostatné tankové brigádě v SSSR od Vasila Jovbaka. Četl to někdo? Docela by mě zajímal názor někoho dalšího na ni. " |
|
|
|
|
Dostal jsme se ke knize Pravda o 1. čs. samostatné tankové brigádě v SSSR od Vasila Jovbaka. Četl to někdo? Docela by mě zajímal názor někoho dalšího na ni. |
|
|
|
|
A co zajít do nějaké vhodné knihovny a nechat si tam nakopírovat tu Rovnost? |
|
|
|
|
milansch napsal v č. 2767: ještě doplním mail: [email protected] "Zdravím všechny fandy vojenské historie a obracím se na vás s prosbou. V roce 1995 vycházel v rovnosti seriál o osbození jižní Moravy, tuším že od Vlastimila Schildbergera. Při stěhování se mi někam ztratil a tak prosím, pokud ho někdo z vás má, můžu poprosit o jeho kopii. Na netu to nemůžu najít " |
|
|
|
|
Zdravím všechny fandy vojenské historie a obracím se na vás s prosbou. V roce 1995 vycházel v rovnosti seriál o osbození jižní Moravy, tuším že od Vlastimila Schildbergera. Při stěhování se mi někam ztratil a tak prosím, pokud ho někdo z vás má, můžu poprosit o jeho kopii. Na netu to nemůžu najít |
|
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta
. Ty máš vodkovod?