Východní fronta
|
|
|
|---|---|
|
Dzin: Asi som sa nepresne vyjadril. Chcel som povedať že uvádzané čísla sú brané z iného úhlu pohľadu (že nejde o výrobné čísla). |
|
|
|
|
pbradler: (1060) Člověče, my že máme jiný pohled na věc? Leda tak v rámci "Lachtana" či "Šťáry". Já se podívám, jestli něco najdu. Ale takhle zběžně se mi údaje u velkých ráží zdají opravdu trochu nízké. |
|
|
|
|
SK, Dzin: Ja mám síce iný zdroj a iný pohľad na vec ako vy ale možno sa postupne stretneme. Čísla tu uvedené nie je priamo výroba ale počty prevzaté armádou (prírastky) zahrňujúce aj L&L a výzbroj navrátenú z GO. Nie je teda zahrnutá napr. výzbroj poskytnutá spojeneckým jednotkám. Ináč tie čísla konkrétne u vyšších kalibrov sa mi zdajú pomerne nízke, čo vy na to? PT 45mm 48800 PT 57mm 5400 Poľné delá 76 mm 68800 100,107 mm 700 122mm K 1400 122mm H 13600 152mm H 800 152mm KH 4200 203mm 100 Mínomety: 50mm 145100 82mm 152300 107,120mm 46600 160mm 1400 Raketomety: M-8 2400 BM-13 6800 BM-31-12 1800 |
|
|
|
|
Dzin napsala v č. 1058: Tak spusť čo máš a ja ti poviem čo nemám..." Což ale rozhodně nevylučuje ono, že máme stejný zdroj, spíše naopak. " |
|
|
|
|
SK: (1057) Což ale rozhodně nevylučuje ono, že máme stejný zdroj, spíše naopak. |
|
|
|
|
Dzin napsala v č. 1056: Prečo myslíš, že máme rovnaký zdroj? Nemyslím, že v tých 12 zväzkoch to bolo až tak podrobne..."Protože máme oba stejný zdroj, tak si myslím, že to zvládneš sám zcela v pohodě. " |
|
|
|
|
SK: (1055) Protože máme oba stejný zdroj, tak si myslím, že to zvládneš sám zcela v pohodě. |
|
|
|
|
Dzin napsala v č. 1054: Nie prečo? "Neřikejte mi, že už tu nikoho nezajímá východní fronta..." OK, tak ma napr. zaujíma koľko ktorých typov diel vyrobili sovieti v jednotlivých rokoch vojny. Vieš pomôcť? Inak vieš niečo aj k jednotlivým typom? |
|
|
|
|
Neřikejte mi, že už tu nikoho nezajímá východní fronta... |
|
|
|
|
Eagle napsal v č. 1052: Jedině nějaký dokument a ten převést do počítače. "No jo. Jenže to se hůř shání. A v letectví tuplem." |
|
|
|
|
|
xfish5 napsal v č. 1051: No jo. Jenže to se hůř shání. A v letectví tuplem. "On asi myslí delší, ne 16 sekund....." |
|
|
|
|
Eagle napsal v č. 1049: O n asi myslí delší, ne 16 sekund..... "Pokud chceš letecký filmy z WW2, mrkni se sem : mezek.valka.cz/texty/filmy.htm" |
|
|
|
|
| Já mam MG42, MP44, Pak, Panzerfaust, Tiger. | |
|
|
|
|
Pokud chceš letecký filmy z WW2, mrkni se sem : mezek.valka.cz/texty/filmy.htm |
|
|
|
|
Eagle napsal v č. 1046: Ne, první.... "Z druhé světové " |
|
|
|
|
|
King Rabbit: Určitě, kouknu se, jo? |
|
|
|
|
|
King Rabbit: Z druhé světové ? |
|
|
|
|
Zdar, nevite nekdo o stazitelnych videich z valky?Potazmo jestli byste nekdo poslal na mail. Dekuju za odpoved. |
|
|
|
|
|
guano:Na "naší" Nově nebude rozhodně nic.V den 60.výročí okupace nacisty,byla reportáž pouze na ČT 1,na železného paskvilu,nebyla ani zmínka.. |
|
|
|
|
Tak mame 6.10. - to jsem zvedav, jestli bude neco v mediich... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta