Východní fronta
|
|
|
|---|---|
|
Rumuni byli užiteční jak kdy. Možná kdyby měli lepší výzbroj tak by byli opravdu nejužitěčnější. |
|
|
|
|
Ted jsem nahlizel do knihy "Tankova valka", jmenovite na bitvu u Prokhorovky a musim rici, ze je to bylo dost ubohe. Nahodou necetl jste ji nekdo? Me by zajimalo, jestli je kvalita cele knihy podobne podprumerna. |
|
|
|
|
Nejuzitecnejsi spojenec Nemcu ny Vychodni fronte byli Rumuni. A celkove by o tento titul zapolili, nebyt jejich zbehnuti k Spojencum. Do te doby patrili mezi nejspolehlivejsi spojence Nemcu. |
|
|
|
|
pbradler: Jeste ne. |
|
|
|
| Asi Fuj06 myslel 31.SS gran.Bohmen und Mähren....:o) | |
|
|
|
|
Bart S. napsal(a) v č. 502: "Tito vojáci se vyznačovali obzvláště sadistickým chováním" Ano, jejich chování by se dalo nazvat "Poturčenec horší Turka"- často byli větší hovada než samotní Němci.. |
|
|
|
|
FUJ06 napsal(a) v č. 498: "Nevíte něco o bojích české divize Waffen SS???" Tak s tou českou divizí si se docela seknul. Možná v anglické nebo ruské armádě, ale ve Waffen-ss? FUJ06 napsal(a) v č. 498: "hodně dobří byli kupodivu vojáci odvedeni z ukrajinců,estonců,lotyšů...." Tito vojáci se vyznačovali obzvláště sadistickým chováním |
|
|
|
|
FUJ06 napsal(a) v č. 498: "Nevíte něco o bojích české divize Waffen SS???" |
|
|
|
|
Fra Diavolo napsal(a) v č. 499: "Česká divize Waffen-SS??? To slyšim poprví." Ja tiež. Inač zlé neboli ani divízie, ktoré tvorili Bielorusi (napr. 30. Waffen Grenadier Division der SS). |
|
|
|
|
|
Česká divize Waffen-SS??? To slyšim poprví. Z W-SS nebyli špatní ani Dánové. |
|
|
|
|
Nevíte něco o bojích české divize Waffen SS???Jinak hodně dobří byli kupodivu vojáci odvedeni z ukrajinců,estonců,lotyšů.... |
|
|
|
|
Dzin: Amtoz písal v (488, 490) o nejakých mapách. Už si ich videl ? |
|
|
|
|
Rozhodne spanele,z te luzy je tezke vybrat.Jestli se to vztahuje i na divize WSS tak Walloni a Lotysi. |
|
|
|
| Italové nebo Slováci,ostatní byly do počtu,kromě stíhaček I.A.R 80. | |
|
|
|
| Právě jsem založil novou anketu o nejužitečnějšího spojence Němců na východní frontě. Takže hlasujte!!! | |
|
|
|
|
amtoz: Klikni na jmeno a mas tam kontakt. |
|
|
|
|
amtoz: To EF má znamenať "eastern front"? Mala by to byť St.Art.Brig. 667 . |
|
|
|
| Všem: Věděl by někdo která jednotka wermachtu používala znak: na červeném heraldickém šítu, vzepjatý bílý (stříbrný) jednorožec ? - útvar byl na EF 1942 | |
|
|
|
| Dzin:To je právě to, já hlava děravá. prostě už nevim - ale nějaká US university. Ale klidně Ti je pošlu. Uveď nějakej kontakt - dle mně jsou výborné | |
|
|
|
|
amtoz: Kde jsi je nasel? Ja bych do nich chtel alespon nahlednout, jake jsou... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Východní fronta