Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)
|
|
|
|---|---|
|
www.novinky.cz/koktejl/173386-mein-fuhrer-mi... |
|
|
|
|
Kdyz v roce 1957 vylétl první Sputnik .... říkal humorista Bob Hope: "Ti jejich Němci jsou hold lepší, než ti naši Němci...." |
|
|
|
|
Stojí dva vojáci u kanónu, z jehož hlavně právě vylétává muž s bílou holí v ruce a černými brýlemi na očích. Jeden z těch vojáků říká tomu druhému: "Mně stejně nepřipadá moc humánní střílet těma slepejma. |
|
|
|
|
Najděte tři rozdíly... |
|
|
|
| "Dědecku, vypravej mi sve zazitky z valky!" "Chlapce, to byla opravdova hruza. Ani se mi o tom nechce mluvit. Rano jsme tam byli ja, ceta ktere jsem velel a asi stovka partyzanu. Cely den se strilelo a strilelo a vecer jsme byli nazivu jen ja a moje ceta. Druhy den prisli novi partyzani, zase se cely den strilelo a strilelo a zase jsme vecer byli nazivu jen ja a moje ceta. A tak to chodilo celou valku." "Pani, dedecku, vy jste ale byli hrdinove! A co to bylo za cetu, ktere jsi velel?" "Popravci...." | |
|
|
|
|
Proč není bůh v osvětimi??? Protože by neprošel selekcí. Vtip rozšířen v koncentračních táborech. |
|
|
|
|
Tenhle tu nesmí chybět!! Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! Bayerhund das Oder die Flipperwaldt gespuhrt! edit: Na ja, neumím to tak podat www.youtube.com/watch?v=BdWWLjHVrvY |
|
|
|
|
Parodie, snad to někoho pobaví - alespoň ten začátek:) www.youtube.com/watch?v=aOm0Pv33t98 |
|
|
|
|
|
Už jste slyšeli, že president von Hindenburg navštívil koncentrační tábor v Dachau? Neříkejte - a co tam dělal? Co by, setkal se tam se svými voliči. vtip rozšířený v Německu po březnu 1933 |
|
|
|
|
Každá česká žena je ráda, že je ženou! - protektorátní glosa k německé situaci na východní frontě v roce 1944 |
|
|
|
|
Na Pražském hradě, v kanceláři Heydrichova nástupce, Kurta Daluegeho zazvoní telefon. Zastupující říšský protektor ho zvedne a ohlásí se: "Daluege!" (vyslovuje se stejně jako "da Lüge" = "tady Lež") a na druhém konci aparátu se ozve: "Chá chá, ale Pravda nakonec stejně zvítězí!" |
|
|
|
|
Otec s dětmi je na procházce po městě: "A tati" ptá se synek "Proč jsou na některých domech ty červené prapory s kříži?" "To je Kubíčku proto, abychom věděli, kde budou po válce volné byty." vysvětluje otec. |
|
|
|
|
Babička v tramvaji se rozčiluje, že nejedou do Vršovic: "Ale babičko" snaží se ji uklidnit průvodčí " to jste měla nasednout do tramvaje č. 1 a tohle č. 11." "A já myslela, že ta první 1 je německy a ta druhá 1 česky!" |
|
|
|
|
Policajt chytá ryby a vytáhne železnou rybku: "Já jsem jenom železná. Když mne hodíš zpět do vody, můžu ti splnit jedno přání." Polda ji hodí do vody a nic. "Tak si něco přej!" "Ale já nic nechci. Včera mi zvedli plat, auto mám, byt mám, prachy dostávám i bokem..." "A co takhle být Hrdina Sovětského svazu?" "No, to by šlo. To bych byl první hrdina v Česku, to jo, to beru!" Rybka sebou dvakrát mrskne - a policajt stojí v příkopě, v každé ruce granát a proti němu tři německý tanky. |
|
|
|
|
|
Jednou takhle někdy v sedmdesátých letech měla babka bydlící na samotě v chaloupce v nejzapadlejší dědince ve slovenských horách problémy se střechou. Protože ale už byla stará a netroufala si na opravu sama, řekla si že požádá o pomoc místní úřady. A tak poprvé po třiceti letech sešla dolů do vesnice. Vešla do domu s nápisem Miestny národny výbor, a došla až do kanceláře předsedy MNV. Otevře dveře a povídá: "Heil Hitler!" "Ale babička," na to předseda, "to ste si možno splietli dobu, ozaj?" Babička však odvětí: "Dobu možno hej, ale vás nie, pán sturmbannfuehrer!" |
|
|
|
|
|
Proč musel v USA vzniknout sbor náčelníků štábů? Musí si do budoucna ujasnit termíny. ÚKOL: zajistit budovu. Jak to udělají v NAVY - vypnou světla a zamknou dveře. Coastal Guard - připevní k budově tažné lodní lano ARMY - obsadí budovu a nikoho nepustí dovnitř MARINES - zaútočí na budovu, obsadí ji a brání ji palbou a bojem zblízka proti vstupu kohokoli AIR FORCE - sjedná na budovu tříletý pronájem s předkupním právem |
|
|
|
|
Před dávnými a dávnými časy, v jedné vzdálené galaxii ... www.youtube.com/watch?v=Q1LFWONlP_k |
|
|
|
|
Velitel ponorky přistihne námořníky který si chtěli na palubu propašovat mládě skunka jako maskot. -Můžete mi to nějak zdůvodnit? -Je to takový roztomilý zviřátko, pane! -A mysleli jste na ten smrad? -Pane - mysleli, ale pak jsme si řekli, že si na to tady časem zvykne. |
|
|
|
|
Lipton napsal v č. 158: Já to znám takhle:"Nemecký vojak hodí granát po americkom vojakovi. A čo urobí Američan? Odistí granát a hodí ho naspäť. " Co uděláte když na vás hodí němec pojistku? Utíkáte protože má v hubě granát |
|
|
|
|
|
Nejen mladíčci a starci museli do Volkssturmu... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)