Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)
|
|
|
|---|---|
|
Pan Novák se vrací domů z práce, kde si, bohužel, zapomněl tašku s doklady. Hned na nádraží ho zastaví gestapák, jestli náhodou není Žid, a protože se nemůže legitimovat, okamžitě na stanici a vyšetřovačka.
- "Nejsem Žid. Jmenuji se Novák, bydlím na Palackého 5. Zeptejte se domovníka pane bože!"
Za půlhodiny se gestapák vrátí s tím, že té adrese žádný Novák nebydlí. Takže dostane nakládačku, aby se přiznal, kdo že vlastně je a u koho se ukrývá.
Když už je zmlácený do modra, náhodou vejde do místnosti protektorátní četník. Když vidí dobitého chudáka vykřikne:
- "Petře, proboha, co si vyváděl!?"
- "Vy toho chlapa znáte?"
- "Jasně, spolužák ze základky, Petr Novák. Tuším, že teď bydlí na Palackého."
Pan Novák se teda zbitý vrací domů a před vchodem vyběhne domovník:
- "Pane Nováku, rychle utečte! Hledalo Vás tu gestapo, ale já jsem Vás kryl."
|
|
|
|
|
Koukám, že vtipy se moc v čase a prostoru neměnili. |
|
|
|
|
Utajené vtipy z deníku Anny Frankové: Víte, proč jsou v Nizozemsku dívky z německého Wehrmachtu? Jako matrace pro vojáky. Muž se večer vrátí domů a zjistí, že v posteli jeho manželky byl jiný muž. Prohledá celý dům a nakonec se podívá i do skříně v ložnici. Tam stojí úplně nahý chlap. Když se manžel zeptá, co tam dělá, ten muž ve skříni odpoví: Nebudete mi to věřit, ale čekám na tramvaj. Jeden muž měl velmi ošklivou manželku a nechtěl s ní spát. Jednoho večera přišel domů a našel svého přítele, jak leží s jeho ženou v posteli. Muž zvolal: „Teda já musím, ale proč voni to dělaj?!?“ Muž a žena spolu randili a po několika měsících se ženě podezřele zvětšilo břicho. Muž pak zavolal lékaři, který řekl: „Je to jen vzduch, paní. Všechno jenom vzduch!!!!“ Na to se muž ohradí: „Cožpak já pumpuji vzduch? To snad ne?“ Kontext: Anna Franková si do deníku zapisovala řadu vtipů, i neslušných, avšak stránky s těmito čtyřmi vtipy později přelepila hnědým papírem. Teprve v roce 2018 byl zalepený text s pomocí moderní technologie vyfocen a odfiltrován od textu z druhé strany papíru.
|
|
|
|
|
Stalin diskutoval s maršálem Žukovem o plánech nové ofenzívy.
"Co myslíš, soudruhu Žukove, jaký směr máme zvolit pro útok?"
"Přímo na západ, soudruhu Staline."
"Jdi a připrav plány, soudruhu Žukove!"
Když Žukov odcházel, zamumlal: "Zasraný kníráč..."
Zaslechl to Molotov a obratem napráskal Stalinovi. Žukov dostal rozkaz vrátit se okamžitě do Stalinovy kanceláře.
"Koho jsi měl na mysli, když jsi řekl "Zasraný kníráč", soudruhu Žukove?
"Samozřejmě jsem myslel Hitlera," odvětil Žukov.
Stalin se otočil k Molotovovi a zeptal se: "A koho ty jsi měl na mysli, soudruhu Molotove?"
|
|
|
|
|
Jak začíná každý dobrý ruský vtip?
Pohledem přes rameno.
|
|
|
|
|
Putinovi se spánku zjevil Stalin. Putin se ptá:
"Veliký Staline! Co mám dělat?! Země jde do háje, naše armáda je slabá a nemůžeme ani porazit tu bandu ukrajinských nacistů! Poraď mi, prosím!"
"Vladimire Vladimiroviči, musíš bezodkladně udělat tři věci."
"Ano, ano! Řekni mi jaké!"
"Za prvé, musíš nechat postřílet všechny předáky opozice!"
"Jasně, chápu."
"Za druhé, musíš nechat postřílet půlku generálního štábu a půlku vlády."
"Jasně, chápu."
"Za třetí, musíš natřít zdi Kremlu na modro."
"A proč zrovna modrá?"
"Čekal jsem, že zrovna o tomhle budeš diskutovat..."
|
|
|
|
|
karaya1: Tak až díky tomuto vtipu jsem zjistil, že celé roky špatně vyslovuju slovo "fewer" |
|
|
|
|
"Sir, we're mining too many useless minerals." Hitler: "Mine less then" Grammar Nazi bursts in: "MINE FEWER." Hitler looks over: "Yes?" |
|
|
|
|
Německý vtip:
Víte, jak zastavit útok polských vojáků na koních?
Začněte tím, že jim vypnete kolotoč.
|
|
|
|
|
Tak ten je opravdu skvělý. |
|
|
|
|
trocha černého humoru na nedělní večer:
Benito M. a Claretta P. uhání autem ke švýcarským hranicím.
Claretta: "Benito, už nám dochází benzín!"
Benito: "Nevadí, támhle je benzínka."
Claretta: "Ale vždyť nemáme žádné peníze!"
Benito: "No bóže, tak jim tam zůstaneme viset..." |
|
|
|
|
Tak Karol Pazúr už vstoupil i do opráskové historie:
Mám dojem, pokud jde o masakry 2. světové války, že Opráski zatím zpracovaly jenom Lidice (mimochodem, mnohem decentněji).
|
|
|
|
|
Když už tu máme ty opráski
a předchozí řešení židovské otázky:
|
|
|
|
|
Moravec se zastřelil a K.H. Frnk
(to je bonus tohoto oprásku) |
|
|
|
|
Opráski: Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
|
www.idnes.cz/cestovani/kolem-sveta/sovi-hory... Co se dá dneska publikovat na rádobyseriozním serveru |
|
|
|
|
U Baltu, v Kalinigradu...
Tak to mají Němci nejvyšší čas začít ten příkop kopat, protože tehdá, když ruské (sovětské) tanky vjely do Kalinigradu, tak ani ne o měsíc později už parkovaly před Reichstagem:
www.fronta.cz/dotaz/boj-o-koenigsberg |
|
|
|
|
Vypadá to, že Říšský sněm dostane nový protitankový příkop... Deset metrů šířka, dva a půl metru hloubka - a délka prý celé dva kilometry? A ještě se zábranami po stranách... A to ruské tanky nejsou ve Východním Německu ani u nás, ale někde u Baltu, v Kaliningradu... echo24.cz/a/SCxmL/nemecky-rissky-snem-se-obr... |
|
|
|
|
|
Kandidátka německé Die PARTEI (en.wikipedia.org/wiki/Die_PARTEI) do letošních eurovoleb: Přiložené soubory jsou přístupné po přihlášení
|
|
|
|
|
Vývoj Druhé světové z pohledu několika různých zemí
|
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)