Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)
|
|
|
|---|---|
|
www.apsolutno.wz.cz/engine.php?s=txt/vymknut... |
|
|
|
|
Nevím jestli to tady už není,ale lepší komiks jsem ještě neviděl stalin.spaceport.cz/index.php?page=1 |
|
|
|
|
Pár protektorátních: (doufám že tu ještě nejsou...)
Zeptal se spoluvězeň ve vazbě babičky, proč ji Gestapo zavřelo: "Pro nic!" vykřikla babička. "Já nic neudělala! Můj kluk se do něčeho zapletl, ale já ho naopak napomínala a domlouvala jsem mu. Když u nás dělali prohlídku, tak jsem to těm pánům opakovala. Já klukovi říkala: "Vykašli se na toho Hitlera a na Německo! Přece se nedáš pro nějakýho blba a pitomou Říši zavřít!"
Proč Němci u nás zavřeli vysoké školy? Asi si myslí, že nás dohoní ve vzdělání...
Hitler se chtěl přesvědčit, jak je národem vážen a zbožňován. V novinách bylo oznámeno, že toho a toho dne navštíví představení v berlínské Opeře. Do lóže ovšem poslali dvojníka a vůdce sám si sedl na jedno z nejlacinějších míst do přízemí. Sotva vstoupil dvojník do lóže, celé divadlo povstalo, každý zdviženou pravici a hřímal: "Heil, Heil!" Jen Hitler zůstal sedět a uvažoval, jak je hezké být tak nadšeně pozdravován a tak vřele celým národem milován. Z úvah byl však nepříjemně vyrušen. Soused ho kopl a šeptá mu do ucha: "Vstaň, člověče, a zvedni tu pazouru! Přece se nedáš pro takového mizeru zavřít a oběsit!"
Víte proč jsou zavedeny potravinové lístky? ... Kdyby selhal černý trh, aby lidé neumřeli hlady...
Víte proč Hitler dostal k svátku potápěčský úbor? Aby mohl vykonat přehlídku svého válečného námořnictva...
Víte proč je možné dostat knihu Mein Kampf pouze na oděvní lístky? Protože je utkána z příslibů a lží....
|
|
|
|
|
Víte jaký byl rozdil mezi Rommelem a hodinkami v době africke války?? Nu: hodinky jdou v před a dělaj tik-tak, Rommel jde vzad a tvrdi, že je taktik |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Perry napsal v č. 451: Bohužel už to na tom webu není, tak tu dávám jiný odkaz. snad to nevadí"franta.wz.cz/smes/pokus8.swf " www.loituma.wz.cz/ls_hymn.swf Jen by mě zajímalo jestli je ten jazyk finština. |
|
|
|
|
Snad tu tohle ještě nebylo: Rozhovor s finským stíhacím pilotem Tatu Huhannttim poté, co sestřelil 3 ruská letadla: Otázka: "Řekl byste mi prosím jak souboj probíhal?" Odpověď: "Tak nejdřív jsem sestřelil jedno letadlo nepřítele." Otázka: "A dál?" Odpověď: "Potom jsem sestřelil další letadlo." Otázka: "Co se dělo potom?" Odpověď: "Zase jsem vypálil a sestřelil ještě jedno." |
|
|
|
|
Nevím kam to napsat, tak to dávám sem Kuriozitky www.panzernet.net/panzernet/stranky/galerie/... |
|
|
|
|
Tak jsem zjistil dobovou hříčku obyvatelstva na téma Volksturm: Volksturm, die alte Affen, sind des Hitlers neues Waffen. Je to krátké a v češtině už to není ani tak vtipné a nerýmuje se to. Pro ty kteří neumí německy: Volně jsem to upravil aby se to rýmovalo. Volksturm staré opicičky, Dolfovy nové zbraničky. Tato hláška kolovala obyvatelstvem na konci války... |
|
|
|
|
Rusové budou potřebovat k dobytí Berlína přesně 2 hodiny a patnáct minut. Dvě hodiny na vysmání a patnáct minut na rozebrání zátarasů. Tento vtip vznikl v Berlíně v dubnu 1945. Doufám, že tu tento vtip ještě nebyl |
|
|
|
|
amber.zine.cz/AZOld/rise/hi/0indx.htm Našel jsem takovou "pohádku", docela hezky se to čte. Snad se nebudete zlobit, že to dávám sem. |
|
|
|
|
|
To jsou fakt blázni do kostiček, oni si i pro panďuláky vyrábí zbraně jako Thompson, BAR, M1..... Nebo tady si postavte Reichstag www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=177044 |
|
|
|
|
Když vy takhle BMW se sajdkou: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=5268 GMC 6x6 2,5 tons: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=9908 Mezek 109: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=68978 SdKfz9: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=390341 PzKpfw III: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=2870 P-38 Lightning: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=4576 SdKfz 222: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=275 Projekt S-Bootu (mají to dobře rozplánované ): www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=7183SdKfz2: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=946 SdKfz 250: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=2057 SdKfz 251: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=377 Ju 87B Stuka: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=3086 A na závěr obrněný vlak: www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=7086 |
|
|
|
|
Kübelwagen - www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=21179 a "pouštní krysy" www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=4134 |
|
|
|
|
www.brickshelf.com/gallery/sullis3/PanzerVI/... |
|
|
|
|
A ještě jeden židovskej: Přistihne Kohn Roubíčka jak čte Nacistickou propagandu. "Jak můžeš číst tyhle pomluvy a prachsprostý lži?!" "No to víš. V našem tisku čtu jenom jak jsme diskriminovamý a jak nás Němci stejně vyhladěj. Ale tenhle mi dělá hrozně dobře. Tady čtu jak jsme všemocný a málem světovládci." |
|
|
|
|
Baví se dva židi v Polsku před WWII: "To víš, že se teď v Německu říká: Díky bohu a Hitlerovi?" "Ne, ale co když jim Hitler umře?" "Tak to budou zase říkat: Díky Bohu." |
|
|
|
|
Pěkná pohádka video.google.com/videoplay?docid=-5611353179... |
|
|
|
|
Noční letecký poplach v Hamburku. Obyvatelé jsou v bunkrech. V pochmurné náladě klade blokový vedoucí řečnickou otázku: -„ Kde bychom byli teď, kdybychom neměli Vůdce?“ Zezadu mu odpoví tichý hlas“: -„ V posteli!“ |
|
|
|
|
Hitler si pozval k sobě Goebbelse, aby se s ním poradil o vyživovací situaci ve velkoněmecké říši. A Goebbels referoval: "Víš, Ádo, v mouce je to dobré, v zelenině to máme také dobré, i v mase by to ušlo, ale s tuky je to špatné." "Jak dlouho asi vystačíme?" "Soudím-li dobře, tedy nejvýše tři měsíce!" odpověděl Goebbels. "Počítáš v to i Protektorát?" Kdepak - jenom nás dva...!" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)