Vtipy a fóry z války (přispívat jen nové vtipy)

401-420 z 500
<< 18 19 20 21 22 23 24 >>
Po
Hartmann 14.1.2004 23:47 - č. 116
Hartmann Jaký je rozdíl mezi komunistou a obilím? Žádný. Oboje dvoje se musí vymlátit jinak umřeme hlady.
Hartmann 14.1.2004 23:45 - č. 115
Hartmann Partyzáni chytnou Němce a začnou si je zapisovat. "Kak tibja zavut?"
"Was?"
Hmm, tibja zavut Was." Otočí se ke druhýmu: "I kak zavut tibja?"
"Was?"
"Oooo, bratja Wasovci. I kak zavut tibja?" otočí se k dalšímu. "Was?"
Partyzán se naštve a jednu mu vrazí. Němec se chytne za bradu a
zakňourá:"Warum?"
"No vidíš, mě neoblafneš, píšu si Warum."
Hartmann 14.1.2004 21:54 - č. 114
Hartmann Protektorátní: Ptá se listonoš pana domácího, jestli ví, proč má Moravec holou hlavu. Protože když leze stále Němcům do kamsi, tak aby je to nešimralo.

Protentokrát Čechy a Morava
Cecna 14.1.2004 17:24 - č. 113
Přijdou děti po válce do školy a paní učitelka se ptá, co že dělaly za války. " A pomohl někdo z vás vojákům nebo partyzánům při osvobozování od fašistické hrůzovlády?"

Přihlásí se tři děti. "Ty Frantíku?" " Já jsem vojákům ukazoval cestu." " To tě pochválili, že?" "Hmm-říkali fenk jú very mač. Pořád. A dali mi čokoládu!"

"Prosím, prosím, já jsem nosila partyzánům do lesa jídlo!" "Hmm, to tě jistě měli rádi a chválili tě,viď?" "No říkali spasíba dzievuška, spasíba balšoje.A vzali mi hodinky po děděčkovi."

"A co ty, Honzíku?" "Já jsem nabíjel vojákům dělo!" " No ty jsi statečný! A co ti říkali?" " Sehr gut Hans,sehr gut..."
Hynek 14.1.2004 10:32 - č. 112
Ptá se žák za války učitele: Mohl by jste mi na glóbusu ukázat SSSR. Učitel vezme glóbus a říká: Tak to je tady tato obrovská země.
Žák: A můžete mi ukázat USA?
Učitel: No tak to máš tady tuto obrovskou zemi a ještě k ní patří tady tento velký kus Aljaška.
Žák: A můžete mi ukázat britskou říši?
Učitel: No tak to máš tady ten malinký ostrov, ale k tomu patří takovýhle veliký země Kanada, Austrálie, značnej kus afriky atd.
Žák: A pane učiteli můžete mi ukázat Německo?
Učitel: Tak to je tady ta malá tečka uprostřed Evropy.
Žák: A pane učiteli má hitler taky glóbus?
Martin-Hradec 13.1.2004 20:50 - č. 111
Velitel věznice si nechá nastoupit židy.

"Židi, pojedete domu!" "Hurá!!!" "Lokomotivou!" "Hurá!!" "Jako palivo!!" "Jééé!!" A jeden zařve HURÁ!!! "Proč řveš?" "Ja už jim 2x propadl roštem!!!"
Martin-Hradec 13.1.2004 20:44 - č. 110
Možná ho znáte....

Jednoho dne se velitel koncentráku prochází po lágru a na jednou vidí židy jak ležej na střeše baráku.

"Židi, co tam děláte!?" "Chytáme bronz!" "Tak pojdte dolu, budete chytat olovo!!"
Johny 12.1.2004 20:53 - č. 109
Johny Jeden protektorátní:

Pan Novák potká známeho žida jak jde s kufříkem a celou rodinou na nádraží. Ptá se " ale kampak pane Silverstein?".

Žid odpoví "ale pane Novák, jedeme do koncentráku".

Pan Novák odvětí " židi, židi, vy jste samá rekreace".
Hartmann 12.1.2004 19:01 - č. 107
Hartmann Německý turista se potlouká ve Varšavě a zastaví náhodného kolemjdoucího. Lámanou polštinou ze sebe souká: ''Nefite prosim fas kte je taty centrum města?''
''Na to se zeptej svýho dědy ty kreténe!''
Hartmann 12.1.2004 19:00 - č. 106
Hartmann "Pane, ta vaše ruka, to je válečný zranění?"
"To je dlouhá historie chlapče, ale něco ti poradím, nikdy nehailuj z okýnka jedoucího autobusu!"
Kralik 12.1.2004 14:54 - č. 105
Kralik Asi jste ho už slyšeli.

Velitel koncentráku si nechá nastoupi židy a zařve:Židi radujte se, jedete domu!!! Židi se začnou radovat, ale velitel dodá: Ale jenom jako palivo!
slavo 11.1.2004 20:17 - č. 104
Skutočný príbeh: Z geografie mi pridelili tému na referát, že Likvidácia jadrových zbraní z prvej svetovej vojny.

Pozeral som vsade na internete a predstavte si, nic, ani zmienky. Az by som si myslel, že vtedy nemali žiadne balistické strely, či čo.
Cecna 9.1.2004 12:37 - č. 103
Kveten 1945, Terezín.Sovetský velitel:"A za co vás, dedecku, zavreli?" "Ale, rekl jsem na schuzi, ze Hitler je vul. A naparili me 20 let za vyzrazení státního tajemství."
karaya1 6.1.2004 15:39 - č. 102
karaya1 I řekla jednoho rána Táňa Váňovi: "Ty, Váňo, ty pracuješ v továrně na šicí stroje, víš co, jeden by se mi hodil. Vynes na něj ven součástky." I jal se Váňa vynášet součástky a po půl roce, když měl vše, zavřel se v kůlně a jal se kompletovat šicí stroj. Když za dvě hodiny vyšel ven, podrbal se na hlavě a rozpačitě řekl: "Ty, Táňo, ať to skládám jak to skládám, pořád mi z toho vychází samopal"
alex 14.12.2003 17:54 - č. 98
viete, aky je rozdiel medzi americkou a ceskou armadou??
ziadny.
obe ak chcu, tak su za tri hodiny na vaclavaku.
FUJ06 12.12.2003 20:19 - č. 97
FUJ06 Partyzáni se schovali u babičky.Najednou do vesnice vtrhli Němci a partyzáni se schovali ve sklepě.Němci přišli k babičce a ptají se:,,Kde jsou partyzáni a když nám to neřekneš,tak ti uřežem nohy"Babička mlčela a tak ji Němci ty nohy uřezali.Partyzáni vylezou a říkají babičce:,,Babičko,babičko,my vám to říkali,že lež má krátké nohy!"
m.b. 11.12.2003 20:11 - č. 96
V Moskvě se prý objevilo maso. Bude i v Leningradu?
Ano, výstava je putovní.
taylor 11.12.2003 14:43 - č. 95
Sovietský kapitán nechá po polroku nastoupit svou rotu a zařve: -Výměna ponožek!- Rota jasá: -Hurá!- Kapitán: -Diktuji: Vasilij s Olgom, Kulikov s Nikitou......-
taylor 11.12.2003 14:37 - č. 94
Východni fronta, 1941. Velitel si necha nastoupit celou rotu a zahučí: -Vojak Ivanov vystupte z radu a udelejte 20 kroku!- Ivanov vyjde a jede, jeden, dva, tři, štyři, pět. Zastaví a řekne: -Dále to nejde pane veliteli, je tam stena!- Velitel: -To nevadí, pět krokú stačí. Pozor, zamířit, pál!-
čet.Hrad 10.12.2003 21:43 - č. 92
čet.Hrad Ve filmovém zpracování Osudového vejce- Sovětský velitel: Musíme nasadit letectvo!- Celé?- Ne, nejdříve pošleme jedno letadlo.................. a teprve potom to druhé!
401-420 z 500
<< 18 19 20 21 22 23 24 >>
Po

Diskuzní forum

Přihlásit