Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3730: Jo to máš pravdu "a ja jako obvykle rikam ze to je jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl " |
|
|
|
|
snad yo |
|
|
|
|
Tak to tomu Panzershrekovi snad bude stačit. |
|
|
|
|
Langos napsal v č. 3732: heh ja nejsu zadnej recenzent sou proste filmy co se mi libi a ktery ne ale tento se mi teda libil hodne treba proto co sou z okoli WWII a vetsinou sou takovy filmy o americkych superhrdiinech coz me ty filmy taky bavi ale tech debilnich amiku mam uz blby zuby toto je film kde se "nenadrzuje" ani jedne strane, celkem podle myho nazoru aji realny a pravdivy a perfektne zpracovany "Tak se skus rozepsat o důvodech ne? Možná právě to chce vědět." |
|
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3730: Tak se skus rozepsat o důvodech ne? Možná právě to chce vědět. "a ja jako obvykle rikam ze to je jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl " |
|
|
|
|
Panzershrek napsal v č. 3729: Po kölikátý se ptáš? Jestli chceš znát názory tak si projdi starší příspěvky "Co říkáte ne film Pád Třetí říše " |
|
|
|
|
Panzershrek napsal v č. 3729: "Co říkáte ne film Pád Třetí říše " hh uz se tady na to kazdej pta asi po milionkraty....... a ja jako obvykle rikam ze to je jeden z nejlepsich filmu co sem kdy videl |
|
|
|
|
Co říkáte ne film Pád Třetí říše |
|
|
|
|
Tehdy jsem si ti nahrával, ale už je to nejspíše smazané. |
|
|
|
|
Algernon napsal v č. 3721: "Martin R.: skorem bych řekl že v době, kdy se točily filmy „Midway“ a „Tora Tora Tora“ se ještě původní černobílé filmy dodatečně nekolorovaly? Ovšem, stejně mohli použít i původní — a barevné — dokumentární záběry. On už barevný materiál tehdy existoval… (A ten americký materiál byl o poznání kvalitnější, než ten co dělali v Německu.)" Vím o tom,před nějakou dobou běžel v TV dokument "Válka v barvě" nebo tak nějak se to jmenovalo.Byly tam originální barevné záběry,jak německé,tak i spojenecké Pokud by to náhodou opakovali,doporučuji |
|
|
|
|
Algernon napsal v č. 3725: tak to jó! "Nástavbám seskupeným „do jedné hromady“ na letadlové lodi (na valné většině britských a amerických na pravém boku, bývá tam i komín) se říká ostrov." |
|
|
|
|
Algernon napsal v č. 3723: Pardon... já se v lodích nevyznám...prostě do nějaké "kabinky""Tuším že éro nabouralo do ostrova (nástaveb), nikoli do věže..?" |
|
|
|
|
Je to pravda. A kvůli tomu, že Midway je celkem starý fim, dobře do něj dobové snímky zapadají. Kvalita obrazu je sice poznat ale tvůrci dokázali dobové materiály zapojit do příběhu (např.: postřelený hrdina přistává a v tu chvíli tam střihnou dobový snímek jak letadlo nabouralo do věže letadlové lodě) |
|
|
|
|
Jsem tu |
|
|
|
|
Kurňa, tak to bych chtěl vidět. Ale asi se do našich kin nedostane. |
|
|
|
|
Tedy ta kto se hned jdu juknout. |
|
|
|
|
www.yamato-movie.jp/top/index.html tohle by se mohlo líbit uživatelum se zájmem o boje v pacifiku-nějaký japonský film o Jamato (doufejme že se to dostane i do našich kin) |
|
|
|
|
Algernon napsal v č. 3710: "co oním příspěvkem chtěl říci.)" pokud myslíte ty 3 důvody...tak jsem to smazal, pač je kvůli tomu zase moc ostrá diskuze a to by zase pár z nás mělo peklo... ale boha jeho! Heydricha chápu, Hitlera chápu, Usámu chápu...ale proč herečku která hrála Evu Braunovou? |
|
|
|
|
ale pochopil jsem proc jenom mi to neprijde "nutne" |
|
|
|
|
Tom napsal v č. 3708: chapu ja toho smajlika myslel s tim slova smyslem ze si musim dat tu ikonku pryc "Podle smajlíku evidentně nechápeš, co že Ti chtěl Algy naznačil..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce