Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Langos: (3660) A co jsi řikal na různé chybičky? Třeba tu v případě Vatutina? |
|
|
|
|
Dnes jsem si stáhnul film Battle of Midway,a prví co jsem musel udělat bylo přepsání titulek Protože ten kdo je původně překládal o WW2 v Pacifiku moc nevěděl-např. špatně napsaná jména (zejména japonců),překládal jména amerických letadel (divoká kočka ) atd....Aspoň že to byli jen titulky co jdou přepsat,s dabingem by to bylo horší (na tom si dávají celkem záležet-díky bohu ) |
|
|
|
|
Nedávno se mi dostalo do rukou všech pět dílů Osvobození na DVD. Jsou to fakt dobrý filmy! Doporučuju. |
|
|
|
|
www.sproe.com/c/czech-officer.html tak to byl čechoslovák! |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 3650: Právě, podepsal se pod tolik jiných materiálů, že mu těžko věřit. "ja_62: no nevím jestli ministr propagandy spolehlivý svědek!" |
|
|
|
|
bubu napsal v č. 3656: podle otázek spíš z jahody na znak... nebo z doby, něco okolo 30ti letý války...."z nebes " |
|
|
|
|
z nebes |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 3652: boha jeho...odkud jsi spadnul? "co to znamená DC++?" |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 3650: myslim že pro Hitlera jo... jeden z mála, když ho Gorring a Himmler "zradili" "ja_62: no nevím jestli ministr propagandy spolehlivý svědek!hahaha" |
|
|
|
|
Direct Connect ++ Peer to Peer-stahovací program,fungujici na principu vyměny dat mezi uživateli |
|
|
|
|
co to znamená DC++? |
|
|
|
|
Ondraha:(3649) vím,že už to říkám po sté,ale zkus DC++ |
|
|
|
|
ja_62: no nevím jestli ministr propagandy spolehlivý svědek!hahaha |
|
|
|
|
ve videopůjčovně se sehnat nedá už jsem se po něm díval, ale je to beznadějný. |
|
|
|
|
Existuje, z 29. dubna 1945, ale jako svědek ho podepsal Goebbels |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 3644: "Jo byl dobrej, ale nejsm si jistej tím, že si Hiler vzal Evu i ve skutečnosti?" ano, vzal si jí...těsně před smrtí... slyšel jsem něco o jejich oddacím listě, že prý existuje, ale nevim...
Ondraha napsal v č. 3641: "Nevíte kde by se dal sehnat film Triumf vůle?" ve videopůjčovně |
|
|
|
|
No, že v každé jiné literatuře se píše něco jiného. |
|
|
|
|
Říká se že jo,docela bych tomu věřil |
|
|
|
|
Jo byl dobrej, ale nejsm si jistej tím, že si Hiler vzal Evu i ve skutečnosti? |
|
|
|
|
Viděli jst někdo film Pád třetí říše?
Viděl jsem ho,a celkem se mi líbil |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce
) atd....