Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Polata napsal v č. 3755: Nevíte někdo,kde by se to dalo sehnat? V obchodě maj akorát Osvobození "Doplnil jsem si filmotéku DVD o Bojovali za vlast (Bondarčuk, 1982), Bitva o Moskvu I. a II. (točeno částečně v Mostě) a Adělé smrti (o Stalingradu) oba Ozerov (ten má málokdy v záběru méně než 30 tanků). Je to z ruské TV nakže to není originál z 5.1, ale na DVD bohužel zatím nevyšllo. Schánim od Ozerova ještě Vojáky svobody a Stalingrad." |
|
|
|
|
Sgt.Tomas napsal v č. 3779: nemci a rusi sa mali tak radi že si nechceli ani len pozrieť do oči nie si ešte brať zbrane od nemcov "no to si rus nemuze vzit zbran od mrtvyho nemca??" |
|
|
|
|
|
bubu: Je to propaganda podle pravdy. Jak co, je to samozřejmě ovlivněné tehdejší sovětskou oficiální histografií, takže třeba Vatutina zastřelí Němci, zatímco ve zkutečnosti to byli Ukrajinci a pod. |
|
|
|
|
no to si rus nemuze vzit zbran od mrtvyho nemca???(ten film sem nevidel) |
|
|
|
|
že by až velkofilm?? no techniky tam je dost ale ty rusové s mp 40 se mě moc nelíbily.... |
|
|
|
|
Osvobození - koprodukční pětidílný velkofilm 1967-1971 |
|
|
|
|
Takže je to určitě ruský. Mělo by to být ještě za SSSR. |
|
|
|
|
jo to kdybych věděl....ale je to s titulkama, přes rozhovory němců a britů ruský dabing |
|
|
|
|
bubu napsal v č. 3773: Podle toho, z jakýho je to roku. "tak se teď dívám na Osvobození a přemejšlim..je to podle pravdy nebo to je pouze propaganda..???" |
|
|
|
|
tak se teď dívám na Osvobození a přemejšlim..je to podle pravdy nebo to je pouze propaganda..??? |
|
|
|
|
Polata: (3755) Ty brďo, Boj o Mosku (doufám že je to ten co myslím, ale nejspíše ano). Tak ten bych chtěl zase vidět. Jestli by se mi líbil jako tehdy. |
|
|
|
ale tento film sem vlastne nepatry pretože nieje z 2. svetovej |
|
|
|
|
|
Langos napsal v č. 3764: Tak to radim pozriet lebo lepši film som v života "Neviděl. No říkal jsem přece, že jsem toho moc neviděl. Do military života jsem přešel teprve nedávno. " nevidel pozeram ho denne aj 2krat ale niektory vravia že to nieje až take dobre tych by som najradšej ... |
|
|
|
|
|
Neviděl. No říkal jsem přece, že jsem toho moc neviděl. Do military života jsem přešel teprve nedávno. |
|
|
|
No to je smola lebo lebo je good film. Ale NAJ film je pre mňa jednoznačne Resident Evil 1 2. Vydel si to?
Langos napsal v č. 3760: "Bohužel, tohle zase uniklo mě." |
|
|
|
|
|
Copak, copak??? Dneska se nikdo nezeptá jakej má kdo názor na Pád třetí říše? |
|
|
|
|
Olivera napsal v č. 3759: Bohužel, tohle zase uniklo mě. "Bratstvo neohrozech si vydel ? to ma 10 dielov od normandie až do berlina" |
|
|
|
|
Langos napsal v č. 3111: Bratstvo neohrozech si vydel ? to ma 10 dielov od normandie až do berlina "Je to, myslim, ruský, ale z jakýho roku nevim." |
|
|
|
|
|
Krtek2 napsal v č. 3757: No jo no. To je hodně špatnej důvod ale. Když ani televize nedokážou zapomenout a odpustit. "No, jestli to spíš není tím, že je to z SSSr" |
|
|
|
|
Langos napsal v č. 3756: No, jestli to spíš není tím, že je to z SSSr.Schválně, kolik filmů z Ruska bylo na našich televizích? Mrazíka nepočítám. "pacifisti do televize asi nedali." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce
ale ty rusové s mp 40 se mě moc nelíbily....