Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
V pondělí začali na nově opět dávat Bratrstvo neohrožených, ale bohužrl až pozdě v noci, dnes např. ve 24.00 |
|
|
|
|
Mimochodem co říkáte na novější ruský seriál Trestný prapor? Viděl jsem zatím 3 díly (1 DVD) a docela mě zaujal.Není sice tak epický jako sovětské filmy, ale zaujme.Na csfd ho někdo přirovnával k Bratrstvu neohrožených. |
|
|
|
|
jupíííííííííííííííííí kapitan kloss na primě od 1.4. vždy 9.40 bezváááááááááááááááááááááááááááá |
|
|
|
|
HARM napsal v č. 5110: No film už je na světě, je z roku 2005 viz."O tej bitevnej lodi? Ešte som o tomto filme nepočul. Ide o nový film?" www.csfd.cz/film/206587-otokotachi-no-yamato... |
|
|
|
|
Streso napsal v č. 5109: O tej bitevnej lodi? Ešte som o tomto filme nepočul. Ide o nový film? "Ještě bych chtěl vidět film Yamato, ten bude taky dobrý si myslím" |
|
|
|
|
|
Hartmann napsal v č. 5108: Lepší než Vlajky našich otců "Dopisy z Iwo Jimy jsem viděl a je to perfektní. Ještě nikdy jsem takový film z pohledu Japonců neviděl. Super!" Ještě bych chtěl vidět film Yamato, ten bude taky dobrý si myslím |
|
|
|
|
Dopisy z Iwo Jimy jsem viděl a je to perfektní. Ještě nikdy jsem takový film z pohledu Japonců neviděl. Super! |
|
|
|
|
Ero napsal v č. 5102: Pravda, Listy z Iwo Jimy stáli asi 19 mil. USD, Vlajky našich otcov okolo 75 mil. USD. Ak si to dobre pamätám. "Ale ten pohled z druhé strany (tedy od japonců) bude mnohem nákladově levnější film, tak uvidíme " |
|
|
|
|
|
no jo, no jo já to četl v Cinemě |
|
|
|
|
Krojc napsal v č. 5065: "Velmi zajímavý film zřejmě bude - alespoň z hlediska psychologie vojáka - americký DOPISY Z IWO JIMY. Viz filmpub.atlas.cz/kino/107524-dopisy-z-iwo-ji... Jsem zvědav, kdy bude ke skouknutí u nás na DVD." |
|
|
|
|
Honza M. napsal v č. 5101: Však se to tak nějak má jmenovat - Dopisy z Iwodžimy nebo tak nějak. "boj o Iwodžimu z pohledu japonského vojáka (snad podle dopisů nebo deníku)." |
|
|
|
|
Honza M. napsal v č. 5101: Ano, říkali to v Kinoboxu. Ale ten pohled z druhé strany (tedy od japonců) bude mnohem nákladově levnější film, tak uvidíme "Zajímavější je, že prý Eastwood chystá i pohled z druhé strany - boj o Iwodžimu z pohledu japonského vojáka (snad podle dopisů nebo deníku)." |
|
|
|
|
karaya1 napsal v č. 5099: Zajímavější je, že prý Eastwood chystá i pohled z druhé strany - boj o Iwodžimu z pohledu japonského vojáka (snad podle dopisů nebo deníku). "Jak moc to je vhodné i pro normální lidi? " |
|
|
|
|
karaya1 napsal v č. 5099: Je to celkem koukatelné, sem tam opilej indián "Pánové, viděl jste již někdo nový film Clinta Eastwooda Vlajky našich otců? Mělo by to být o pětici mariňáků ze slavného snímku z Iwodžimy. Jak moc to je vhodné i pro normální lidi? Díky moc." |
|
|
|
|
Pánové, viděl jste již někdo nový film Clinta Eastwooda Vlajky našich otců? Mělo by to být o pětici mariňáků ze slavného snímku z Iwodžimy. Jak moc to je vhodné i pro normální lidi? Díky moc. |
|
|
|
|
Já v pardubickém divadle byl a mohu potvrdit, že se film skutečně povedl. Tvůrci si dali práci, prozkoumali spoustu materiálů a svědectví, a co je hlavní, respektovali je, takže po nějaké plakátovitosti není ani stopy. Z mého pohledu nejlepší český válečný film od Nebeských jezdců. |
|
|
|
| V pátek se v Pardubicích promítal v předpremiéře film režiséra Jiřího Stracha "Silver A". Měl jsem bohužel jiný program, ale podle shodného vyjádření přítomných se film opravdu povedl a důstojně připomněl tuto významnou odbojovou kapitolu. Takže až to půjde v televizi (15. a 22. 4.) nenechte si ujít. | |
|
|
|
|
Pokud Vás to zajímá, tak zde je něco o humoreskách www.ceskatelevize.cz/program/detail.php?idp=... |
|
|
|
|
Viděl někdo film Normadie-Niemen? Včera jsem si koupil originálku za 76 kaček na benzince a nemám to na čem doma přehrát Kouknu na to až budu zase v Brně. |
|
|
|
|
Dzin napsala v č. 5093: Jo viděl :)"Viděl už někdo "Drážďany"?" Někde níže v tomto tématu se to trošku probíralo. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce