Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
dneska 21:30 - Stanley Kubrick - FULL METAL JACKET!!! "This is my rifle This is my gun One is for fighting And one is for fun. I don't want no teen-aged queen All I want is my M-14." |
|
|
|
|
Rudel napsal v č. 2050: "Öčem to je ti psát nebudu, protože to je nadlouho, ale jestli chceš, tak ti to přepalim. " |
|
|
|
|
Zajtra o 22:30 ide na STV1 americký vojnový film Lost Battalion. Príbeh pojednáva o bitke v Argonnskom lese na konci prvej svetovej vojny v Októbri 1918, počas ktorej sa major Charles Whitlesey so svojimi 500 udatnými vojakmi ubránil niekoľkonásobnej nemeckej presile. (Viem, má sa sem písať o filmoch z WW2, ale nedalo mi to. Už sa to nestane. :o)) |
|
|
|
Enigma: Öčem to je ti psát nebudu, protože to je nadlouho, ale jestli chceš, tak ti to přepalim. |
|
|
|
|
|
nemetko: Nestačí ti současné problémy Fronty? |
|
|
|
|
V Štvrtok o 20:00 ide na ČT1 môj obľúbený český film Je třeba zabít Sekala. |
|
|
|
|
Nemetko: díky, mám co stahovat |
|
|
|
(2044): SUPER, jsou tam i jiný filmy. |
|
|
|
|
|
Rudel:Klasická americká slaďárna,absolutně bez náznaku pravdy o O.Schindlerovi,jeho propojení na Abwehr(špionáž na území ČSR) a jiné další prima věcičky. |
|
|
|
|
Rudel napsal v č. 2038: To patří ke klasice, ne ?? Ale ja ho neviděl "Schindlerův seznam" |
|
|
|
|
Lipton napsal v č. 2040: Srandu, nicméně mě zarazila tato otázka"Enigma: To myslíš vážne, alebo si iba robíš srandu asi jako by se tě někdo zeptal jestli jsi někdy viděl Bratrstvo.... Nicméně nemusel vidět všechny filmy jako my viď? |
|
|
|
|
Enigma: To myslíš vážne, alebo si iba robíš srandu? |
|
|
|
|
Rudel napsal v č. 2038: Ne! O čem to je???? V životě jsem o tom neslyšel!? "Viděl někdo z Vás film Schindlerův seznam??" |
|
|
|
| Viděl někdo z Vás film Schindlerův seznam?? | |
|
|
|
|
david gore napsal v č. 2028: aha "Já se nedivím, jen dodávám to, co jsem se od nich sám dozvěděl" Co říkáte na Sedmou rotu ?? |
|
|
|
|
Polata: Pokud vím, Osvobození na DVD nevyšlo. Aby Ti pak domů neřišel VHS rip vypálenej na DVD, to by fakt naštvalo. |
|
|
|
|
Dnes v 16:55 na ČT2 dávají druhý díl dokumentu o Dukle. www.czech-tv.cz/program/1022619012-08.10.200... |
|
|
|
|
Polata napsal v č. 2033: Kolik by to stálo? "Měl by někdo zájem ?" |
|
|
|
|
|
Budu asi objednávat z Ruska 5DVD komplet Osvobození (zvuk 5.1). Měl by někdo zájem ? |
|
|
|
|
|
Záblesk je o ničem,prostá holka je(zdánlivě)vycvičena a poslána do Říše na konfidentskou práci,po vykonání pro ní přijíždí její přítel,který neumí ani slovo německy,v uniformě majora SS se zavázaným krkem(je němý) jí odtud dostává. Co více si přát... |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce