Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
Fuky napsal v č. 535: No to rozhodně. "Pravda, ZB 26 má ladnější tvary " A Colt M1911, ten vydržel sakra dýl něž půl století, taky krásná zbraň. |
|
|
|
Fuky napsal v č. 535: Můžeme o tom polemizovat "Pravda, ZB 26 má ladnější tvary " Ale není to vůbec špatná zbraň a když ji někdo vytýká,že nevýhodou byl 20raný zásobník, i když v té době vystačoval. |
|
|
|
Ero napsal v č. 529: Pravda, ZB 26 má ladnější tvary "Nic ve zlím, ale co se vám líbí na Brenu ? " |
|
|
|
Jojo, dobrá zbraň vydrží klidně půl století a ještě dýl, a Bren rozhodně dobrá zbraň je. Jen se my nelíbí. Jak si to řek- každý prostě máme svůj názor | |
|
|
Ero napsal v č. 532: To máme zhruba půl století, a jak dlouho byl Bren v britské armádě? Skoro stejně dlouho a ještě dnes slouží k výcviku či je u druhořadých jednotek(?). "Na to že byl z carského Ruska sloužil obě světové války a jeho zkrácené verze sloužili ještě dlouhou dobu." |
|
|
|
Worchester napsal v č. 530: Podobnou odpověď jsem čekal. "Odpovím otázku. Copak se ti Ero líbí na Mosin-Nagant? " Na Mosinu se my líbí hlavně jeho tvary, a jeho odolnost. Na to že byl z carského Ruska sloužil obě světové války a jeho zkrácené verze sloužili ještě dlouhou dobu. |
|
|
|
Worchester napsal v č. 528: jj bohužel jsem zapoměl napsat no.4 "Lee-Enfield No.4 mk.I? " myslím tuto- |
|
|
|
Ero napsal v č. 529: Odpovím otázkou. Copak se ti Ero líbí na Mosin-Nagant?
"Nic ve zlím, ale co se vám líbí na Brenu ?"
Každý mámě svůj názor!
Například Bren mk.II se mi líbí tvarově a balistické vlastnosti taky nemá špatný Jen škoda,že jsem z něho ještě nestřílel. |
|
|
|
Nic ve zlím, ale co se vám líbí na Brenu ? | |
|
|
Perry napsal v č. 527: Dost se Ti divím,že se líbí právě Lee-Enfield mk.I z přelomu 19./20.století (viz.foto), neměl si na mysli novější verze jako Lee-Enfield No.4 mk.I? "puška Lee-Enfield Mk.I" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 526: pistole Colt M1911A1,kulomet LK vz.26,samopal Sten Mk II,puška Lee-Enfield Mk.I No.4 "Oblíbená pistole je vz.27, kulomet Bren mk.II,samopal Bergmann MP28/II,puška typu Mauser s délkou do 1000mm, jako vz.33 apod." |
|
|
|
Tak se vyjádřím taky Oblíbená pistole je vz.27, kulomet Bren mk.II,samopal Bergmann MP28/II,puška typu Mauser s délkou do 1000mm, jako vz.33 apod. |
|
|
|
Nejraději mám Mosin-Nagant 1891/30. Ty tvary,ten design, Achjo | |
|
|
dybych si měl vybrat jaká zbraň je moje nejoblíenější řekl bych že univerzální kulomet UK-59 a jako osobní zbraň SA-24 | |
|
|
Roztomilá babička video.google.com/videoplay?docid=84782382856... |
|
|
|
Líbý se mi CZ 858, má s ním někdo nějaké zkušenosti? Co montáže? Používá někdo opitiku? Co úsťová brzda? | |
|
|
čet.Hrad napsal v č. 513: Ovšem její podobna a dokonce z ní z velké části vycházela a tak si to lidé hodně pletou "ZGB 33 je už skoro jiná zbraň než dvacetšestka" |
|
|
|
Worchester napsal v č. 506: Díky za opravu, tohle o LKčku tvrdí každý méně znalý, to je furt, že Bren je stejný jako LK vz.26 a přitom ZGB 33 je už skoro jiná zbraň než dvacetšestka "Trochu bych to poupravil-my jsme upravili kulomety vycházející z LK26 na střelivo .303-kulomet ZGB33.Ten si již britové mírně upravili-viz. knihy od plk.Šády" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 498: Trochu bych to poupravil-my jsme upravili kulomety vycházející z LK26 na střelivo .303-kulomet ZGB33.Ten si již britové mírně upravili-viz. knihy od plk.Šády "BREN byl vyroben u nás v Brně,britové zakoupili licenci a upravili ho na britské střelivo .303 " |
|
|
|
mbbb napsal v č. 502: Ty bych stejně nevěděl. "správně ale bylo to na Rixena" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň