Moje oblíbená střelná zbraň
|
|
---|---|
FG 42,PPŠ 41,G 43 s optikou, | |
|
|
Jossif: Zajcev používal Mosin Nagant. Dragunov v tej dobe ešte nebol vo výrobe, ale to iba tak na okraj. | |
|
|
Ja by som chcel SVD Dragunov. to by som si potom skúšal streľbu z okna na chodcov. citil by som sa jak Zajcev v stalingrade. | |
|
|
Taková M-1 Grand by nemusel býti špatná,ale něco těžšího bych bral MG42. | |
|
|
Mg-44 nebo 40 by nebyla špatná. Ale nejvíc bych stál o PPš-41. To je super-ten bubnovej zásobník s 71 náboji a skvělym hlukem při střelbě-nádhera | |
|
|
čet.Hrad- no, on by třeba nebyl špatný ani IS, ale musela by mi vedle něj jet cisterna Aspoň by ti nevadily zácpy a červené a policajti a vůbec | |
|
|
Troškaři, co takhle 7,5 PaK 40/L46 | |
|
|
No mít doma MG42 by bylo zajímavý, ale chtěl bych Walthera PPK, Fallschirmjägergewehr 42, Kar98k a neodmítl bych ani Thompsona | |
|
|
To já bych chtěl mít MG42, ale to se mi asi nikdy nesplní... | |
|
|
njn, mít Schmeissera bych taky chtěl... Ale ani Garandka či M1938BAR by nebyl špatný... | |
|
|
Vždy som chcel mať MP44. A čo sa týka najneobľúbenejšiej zbrane, vyhráva M-3 Grease Gun. | |
|
|
No moje oblíbenou jsou dvě: Luger Parabelum(tak nějak se to jmenuje) a Walther PPK. | |
|
|
Jaká je vaše oblíbená střelná zbraň? Jakou máte - funkční či dekoraci a jakou by jste chtěli mít? (Přirozeně z WW2) |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Moje oblíbená střelná zbraň