Hry o 2. světové válce
|
|
---|---|
![]() |
Cassius Chaerea napsal v č. 137: "No je to obyčejnej šturm jen s několika přidanejma "rourama" a prototypama." Nezapomeň, že přidali taky nový kampaně. Lítat s peškou není tak špatný.:) |
|
|
![]() |
historik1 napsal v č. 163: jo souhlas - už se blíží pecka - www.gamepark.cz/demo_medal_of_honor_airborne... " plnehry.idnes.cz/magazin/adma1938pre view.html budeto pařba" |
|
|
![]() |
plnehry.idnes.cz/magazin/adma1938preview.html budeto pařba |
|
|
kdo dáte battlefield 1942 po síti?![]() |
|
|
|
![]() |
Red Bull napsal v č. 151: "Tak ve hraní blitzu pokračuju .. Ale všiml jsem si že jestli byl samostatný blitzkrieg herně těžký, burning horizon je téměř nehratelný." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
kukopas napsal v č. 159: Mužeš mi hodit ten odkaz na bk portál? " Medzi vsetkymi hrami u mna vitazi Steel Panthers,ale nie verzia 8.0 lebo furt pada. Dalej sa neviem odlepit od Blitzkriegu + datadisky+ kampane a mody + vsetko co sa k tomu da stiahnut z BK portalu.Blitzkrieg 2 ma dost sklamal, no a datadisk je priserne tazky. Tie 3D super texturovane strategie nehram, su tuctove. Este tak Combat Mission bol dost realisticky " |
|
|
|
Medzi vsetkymi hrami u mna vitazi Steel Panthers,ale nie verzia 8.0 lebo furt pada. Dalej sa neviem odlepit od Blitzkriegu + datadisky+ kampane a mody + vsetko co sa k tomu da stiahnut z BK portalu.Blitzkrieg 2 ma dost sklamal, no a datadisk je priserne tazky. Tie 3D super texturovane strategie nehram, su tuctove. Este tak Combat Mission bol dost realisticky | |
|
|
J1rka von Hos napsal v č. 153: "Podle mého skromného názoru je nejlepší hrou z druhé světové strategie Company of Heroes." Já radši CLOSE COMBAT je to starý ale pořád to má něco do sebe |
|
|
|
všechny hry o kterých se bavíte jsou super![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Call of Duty 3(pro Xbox 360)-to je opravdu nářez ![]() |
|
|
|
![]() |
MoH Airbone - příští měsíc - www.gamepark.cz/ctverice_obrazku_a_trailer_z... |
|
|
J1rka von Hos napsal v č. 153: Takový hry jsou už jenom o grafice :)) "Podle mého skromného názoru je nejlepší hrou z druhé světové strategie Company of Heroes." |
|
|
|
Podle mého skromného názoru je nejlepší hrou z druhé světové strategie Company of Heroes. | |
|
|
![]() |
Red Bull napsal v č. 151: To stejný je u Blitz. II. a pokracovani Fall of the Reich , hned ve třetí misi jsem se zasek "Tak ve hraní blitzu pokračuju .. Ale všiml jsem si že jestli byl samostatný blitzkrieg herně těžký, burning horizon je téměř nehratelný" ![]() |
|
|
Tak ve hraní blitzu pokračuju .. Ale všiml jsem si že jestli byl samostatný blitzkrieg herně těžký, burning horizon je téměř nehratelný. | |
|
|
![]() |
Já si koupil scorečko s Panzer Elite,jsem v první misi s Pz.II nebo co to je,modely nic moc,tanky do sebe vráží ,fyzika taky na štíru.No nevím,snad to je třeba v dalších misích lepší.Zlatej Panzer Front na PSX... |
|
|
Tak už hraju ![]() |
|
|
|
Tak jsem dneska invsetoval kupil si ten blitzkrieg i s horou datadisku. Super akorát není čeština... | |
|
|
![]() |
konečně změna ve strategiích z 2 světové - www.gamepark.cz/druha_svetova_valka_ve_strat... |
|
|
![]() |
Red Bull napsal v č. 144: jo díky "chcihry.cz/index.php?id=1678 nebo www.microgames.cz/index.php?kam=popis&id=599 popřípadě www.jrc.cz/index.php?a=2&id=U9G1000101 Přes jrc bych řekl je to nejlepší protože je tam nejrychlejší zásilková služba také je to o nějakou tu korunku levnější. Ale já bych ti spíš doporučil koupit oba díly co byly vydané dohromady je to kolikrát levnější než dvojka protože dvojka samostatná může státá i 500 korun. Ale ty tři odkazy jsou do dvou stovek :D" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Hry o 2. světové válce