Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
bubu napsal v č. 4276: Od hymny SSSR, až po Třicet případů majora Zemana "je toho tam i víc docela by mě i zajímalo, kde toho tolik vyhrabali" |
|
|
|
|
Ero napsal v č. 4271: Zpočátku měli tank T34/76 než jim ho Německá artilerie na zkušebním prostoru rozstřílela. "Je to o Polské posádce taku T-34/85" |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4274: ale funguje, je toho tam i víc"www.budovatel.cz/ ta adresa mi ero nefunguje" docela by mě i zajímalo, kde toho tolik vyhrabali |
|
|
|
|
Byl by tu někdo tak hodnej a poslal mi znělku k filmu čtyři z tanku a pes přes icq? 274-045-741 |
|
|
|
|
Ero napsal v č. 4273: Ale nepřišel. Vždyť se to dá půjčit na dvd skoro v každé půjčovně, takže si to může vynahradit."Tos přišel o hodně" www.budovatel.cz/ ta adresa mi ero nefunguje |
|
|
|
|
Langos napsal v č. 4272: Tos přišel o hodně, je to výborný. A ta písnička www.budovatel.cz/ a v sekci písně, hned šestá, jsou tam jak slova, tak píseň v mp3 formátu. "Ero, víš, já toho moc neviděl" |
|
|
|
|
Ero, víš, já toho moc neviděl. |
|
|
|
|
Langos napsal v č. 4270: Tys neviděl ČTYŘI Z TANKU A PES "Ještě nikdy. O čem to vůbec je?" . Je to o Polské posádce taku T-34/85, která společně s Rudou armádou osvobozuje Polsko. To jen stručně |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4265: Ještě nikdy. O čem to vůbec je? "a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ?" |
|
|
|
|
Perry napsal v č. 4268: Já jenom po díl "most" což je šestý,ale dneska si jdu pro další dva."mám na DVD všechny díly v ČJ" |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4265: mám na DVD všechny díly v ČJ"a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ?" |
|
|
|
|
Ero napsal v č. 4266: Abych to upřesnil." velitel Jaroš (alespoň myslím)" V knize byl velitelem tanku č.102 Vasyl Semen, ten padl v bitvě a po té na jeho post velitele tanku nastoupil Jenda Kosů. A ve filmu byl velitelem tanku Olgierd Jarosz a po té Jenda. Ero nezapomněl jsi na někoho? Ještě je tam Marusja Ogoňok,Lidka,Tomáš Červeňák,Černovous,Vichr,generál,obergefreiter Kugel. Mimochodem jak se Vám líbí válečná komedie s Belmondem- ESO ES |
|
|
|
|
Ondraha napsal v č. 4265: Já to viděl x krát "a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ?" . Parádní seriál. Gustík, Grigorij, Janek a velitel Jaroš (alespoň myslím) a pes Šarik |
|
|
|
|
a kdo z vás viděl ČTYŘI Z TANKU A PES ? |
|
|
|
| Umírání za dlouhého dne-loni vysílala čt2 ve filmovém klubu.Velmi realistické! | |
|
|
|
|
ok dik podivam se |
|
|
|
|
Pellini napsal v č. 4261: Takový "Kapitán Dabač" !! Sice ideologie to pěkně dusí, ale každému, kdo chce vidět pořádný mašiny a ne jen Shermanny s namalovanými kříži, mohu doporučit (v pátek je repríza na STV2). "Ale zpet k tematu FILMU o 2.sv.v" |
|
|
|
|
Ero napsal v č. 4260: "Tak to je nemilé, před přímačkama ba dokonce v prváku" ted vychzím zakladku a prijimacky nedelam Ale zpet k tematu FILMU o 2.sv.v |
|
|
|
|
Pellini napsal v č. 4259: Tak to je nemilé, před přímačkama ba dokonce v prváku "A za ty vyjmenovana slova se omlouvam uz jsem je skoro pozapomel" |
|
|
|
|
Worchester napsal v č. 4254: Jelikoz mam starou klavesnici kera neco zazila tak ty carky nedelam protoze nektere ani nefunguji"Už jste brali ve škole háčky,čárky,velká písmena a vyjmenovaná slova?" A za ty vyjmenovana slova se omlouvam uz jsem je skoro pozapomel |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce
. Je to o Polské posádce taku T-34/85, která společně s Rudou armádou osvobozuje Polsko. To jen stručně