Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Jinak doporučuji finský film Talvisota... Je docela realistický a dobře udělaný (i když Ryan to samozřejmě není)... |
|
|
|
|
Keď už sa bavíme o DVD, tak prednedávnom na ňom vyšiel aj Longest Day - v čiernobielej verzii a s úplne vyhladeným obrazom a množstvom bonusov. Príklady (fotografie) toho aky pekný je ten obraz si môžete pozrieť v najnovšom čísle filmového mesačníku Cinema. |
|
|
|
|
curahee napsal v č. 1579: Právě to nevím !! "Ne,ještě ne!Už to posílal?" |
|
|
|
| Von Harry (1583) Zkus to přes Bonton.Každopádně v půjčovnách je už skoro 2 měsíce k mání.Já ji nedávno viděl poprvé a vřele doporučuji.Taky za sebe musím souhlasit s Kralikem nebo s Liptonem/nebo kdo to řekl/,že tenhle filmík je lépe shlédnout víckrát/dal jsem si to dvakrát a těším se až si ho shlédnu znovu a znovu/Zajímavý jsou bonusy akorát to chce ovládat dobře angličtinu. | |
|
|
|
|
Na dvd jsem viděl i "Příliš Vzdálený most"cca.400,-! |
|
|
|
|
Battle of Britain už mám a je to na dvou DVD!! |
|
|
|
| aj | |
|
|
|
|
VELKÉ DÍKY Curahee!! |
|
|
|
|
www.filmcity.cz |
|
|
|
|
Už i u nás,nebo jen v cizině? Kde se to dá sehnat? |
|
|
|
|
Ano, už to vydali! |
|
|
|
|
Neví někdo náhodou jestli existuje Battle of Britain už i na DVD? Díky |
|
|
|
|
Hartmann napsal v č. 1574: Nebyla to náhodou JG 26? "JG 3, komodor Josef Priller + jeho číslo Hans Wodarczyk zaútočili v Den D na pláž SWORD" Někde jsem taky četl,že na spojenecké předmostí zaútočilo i 12 stíhacích bombardérů,ale od jaké JG a s jakým výsledkem bohužel nevím. |
|
|
|
|
FUJ06 napsal v č. 1578: Ne,ještě ne!Už to posílal? " curahee: Dostal jsi ty filmy už zpátky ?? Tedy od Enigmy " |
|
|
|
|
curahee: Dostal jsi ty filmy už zpátky ?? Tedy od Enigmy ?? |
|
|
|
|
to cinik: Fw-190 |
|
|
|
|
to Hartmann: Co to bylo za stroje a jak dopadli? Předpokládám, že Priller přežil... :o) |
|
|
|
|
Kralik:Jo, bracha řikal... |
|
|
|
|
alyk napsal v č. 1535: JG 3, komodor Josef Priller + jeho číslo Hans Wodarczyk zaútočili v Den D na pláž SWORD
"podle JG 2 (myslim), se nad invaznim lodstvem objevily 2 letadla (priller a jeho cislo), v te knize je i jmeno toho cisla. a v nejkaych pametech to j. priller potvrzoval."
čet.Hrad napsal v č. 1537: Priller měl opravdu k dispozici jen 2 letadla. "tím chceš říct, že podle toho měly být v Normandii 2 (slovy dva) bojeschopné stroje?! To bude fakt blbost" |
|
|
|
|
Zajtra o 8:00 ide na Prime (klasika) vojnový dokument Bitva o Ardeny z britskej série Vize války. Určite sa dívajte, ja už som ho raz videl a považujem ho za jeden z najlepších dokumentov o danej bitke. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce