Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
BRUNNER napsal v č. 2317: No jo..měl štěstí...Já bych zase řekl že s tím tak trošku počítal... Nestřílí se náhodou vojaci?"Rommelovým postavením rovnať.Rommel-ikona,Paulus-len jeden z davu... Čiže Rommel mal určitú výhodu aj keď by som nepovedal,že s tým kalkuloval.Velmi lahko mohol dostať povraz..." |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2310: To jo...možná by přišel Paulus tehdy o hlavu, ale plno mužů by mu bylo ztavázáno...možná by ho ani nepopravili, přece jen 70tisíc hrdel dokáže dost křičet... "Myslím,že to porovnanie tam,bolo velmi zaujímavé." |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2311: To jo..podá to s pohledu obyč. vojáka, ale rozhodně bych ho chtěl vidět při tom jak Rommel vydával rozkazy, jestli brblal nebo proste neslyšel a nechal si to až na dokument"Sprostredkovaný pohlad podriadeného(vodiča,delostrelca atd) na tie udalosti môže byť niekedy zaujímavejším ako keby o tom hovoril niaky lampas..." |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2311: Zaujmavým môže byť, ale chcel by som ho vidieť, čo by urobil keby bol na tom "lampasáckom" mieste on...Hold po bitke je každý generál..."Sprostredkovaný pohlad podriadeného(vodiča,delostrelca atd) na tie udalosti môže byť niekedy zaujímavejším ako keby o tom hovoril niaky lampas..." |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2307: Teda myslíš si ty, že ten vodič, či telegrafista mali o situácií prehľad lepší než sám Rommel? "Podľa tvojich výpovedí,mi tak pripadáš ty..." |
|
|
|
|
A co říkáte tomu, že srovnávali Pauluse a Rommela? |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2302: Jo byly dobré...jako a to že řidič ví víc, to je docela blbost..kritizovat se dá vždy a všude..podle mě vedl válku Rommel dobře..prostě ale neměl dost sil... "Tak ten dokument o Rommelovi na Čt2 dost dobrý,čo hovoríte?" |
|
|
|
| Jak se Vám líbí film Kukuška? | |
|
|
|
|
Jamamoto napsal v č. 2304: Resp. si to o sebe len vodiči myslia... "To nevíš že řidič je vždy chytřejší svého šéfa? Sám taky občas dělám šéfovi řidiče... " Ale hej, dalo sa na to pozerať... |
|
|
|
|
Sk(2303): To nevíš že řidič je vždy chytřejší svého šéfa? Sám taky občas dělám šéfovi řidiče... Ale ten dokument se mi líbí! |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2302: Podľa výpovedí Rommelovho telegrafistu a vodiča to vypadalo, tak, že sa všetkému rozumeli lepšie než sám Rommel a bolo im všetko jasné..."Tak ten dokument o Rommelovi na Čt2 dost dobrý,čo hovoríte?" |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 2300: Od osmi večer se omezuji pouze na konzumaci sucharů"Nakolko viem,že rád papáš určite si vhodnú činnosť na vyplnenie reklamného času najdeš... " |
|
|
|
|
to Brunner: Mám pouze ten Příliš vzdálený... |
|
|
|
|
Jamamoto napsal v č. 2293: No vezmu-li frekvenci reklam ve dvouhodinovém filmu, kdy film začíná ve 21 hod a končí například v 00.30 hod, tak bych se musel ukafovat případně si uhnat infarkt....."takže, aspoň si mezi tím uděláte kafe, pánové!" |
|
|
|
| Lidi máte někdo na DVD, nějaký černobílý dokument typu Timelife video (dlouhá cesta zpět, atd.) Existuje něco takového. Nemyslím hrané filmy, jde mě dokumenty, podobné jako v neděli v 8 na Primě. | |
|
|
|
|
enigma (2292). Jinak ty reklamy jsou hnus!!! Jediná obrana by byla bojkotovat výrobky, které se v těch reklamách objevujou. Na tom se ale tenhle národ nikdy nedohodne... takže, aspoň si mezi tím uděláte kafe, pánové! |
|
|
|
|
Jamamoto napsal v č. 2289: Byl jsem pomalej"Já to mám v počítači v češtině, asi nahraný z HBO. Podle mne to není špatný, i když originál má určitě lepší atmosféru." |
|
|
|
|
No v 5+1 je to docela síla |
|
|
|
|
ragaz napsal v č. 2288: Já to mám taky tak, ale prý to už běželo na HBO a dabin je dobrej. Ano ty reklamy to budou ničit.... "Já mám DVD s titulkama, česky jsem to neslyšel" |
|
|
|
|
Já to mám v počítači v češtině, asi nahraný z HBO. Podle mne to není špatný, i když originál má určitě lepší atmosféru. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce