Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Stojí seriál Bratrstvo neohrožených za zkouknutí? |
|
|
|
|
Majkl, Radek K.: díky, nalákali jste mě :o) Podívám se na něj, už kvůli tomu, vidět znovu Zelný trh plný dobově oblečených lidí :o) Btw, jsou tam ukázány i veterány (v době natáčení normálně zaparkované) Glynwed: tomu se bohužel neubrání asi žádný film :o( |
|
|
|
|
U natáčení scén v Čechách působyl jako konzultant i pan Jaroslav Hrbek. Ten měl výhrady například ke scéně kdy zemřel Adolfův táta. Ve skutečnosti ho prý ranila mrtvice když se vracel z hospody a někdo ho pak našel v příkopu. Ale to by ve filmu asi moc nezaujalo... |
|
|
|
to karaya1: Není to špatný, mám k tomu sice nějaké výhrady (trochu mi připadá, že tam líčí Hitlera jako blázna už od dvacátých let, taky mi vadí angličtina, protože přece jen by mi k takovému tématu víc seděla němčina), ale za skouknutí to určitě stojí. Hlavně - pokud se nepletu - tak se ještě žádný film nepouštěl do tohoto období Hitlerova života. Takže doporučuju podívat se a udělat si vlastní obrázek. Třeba o tom, jak se měl Hitler ve vězení po nezdařeném puči v roce 1923 |
|
|
|
|
| Je tady teď někdo? | |
|
|
|
| Nejsem sice Radek ale řeknu ti že je to bombastický. Myslim teď Rise of Evil. | |
|
|
|
|
Radek K: To je mi známo, ostatně byl jsem jeden z čumilů na Zelném trhu při natáčení Jenom jsem se chtěl zeptat, zda stojí za to si ho sehnat, nebo je to jenom další "blbost"... |
|
|
|
| to Karaya1: Mám ten film "Hitler - The Rise of Evil" doma na DVD. Je to tříhodinový film popisující Hitlerův život od dětství až do roku 1935. | |
|
|
|
|
Tak co Tankový prapor? Vidět cca 10 Téček v útoku byl docela zážitek. |
|
|
|
|
xfish5: Ne...ale ta tvoje ikona je konečně geniální... |
|
|
|
|
Pád Třetí říše je celkem dobrý,zrovna jsem na něj dokoukal |
|
|
|
Glynwed: No, ehm, mám to říct? |
|
|
|
|
Takže,keď skombinujeme Karayov a Nemetkov názov filmu,tak nám vyjde ten správny :Hitler: The Rise of Evil |
|
|
|
|
|
pozor su dva nove filmy o hitlerovi, jeden americky a jeden nemecky, pad tretej rise popisuje posledne dni v bunkri, zatial co americky rise of evil je o obdobi od narodenia do roku 1938... |
|
|
|
|
Mimo jiné se natáčel i v Josefově a Hradci Králové... |
|
|
|
|
Vona je to trilogie ne? Ale nevím o tom, že by to bylo natáčeno v Praze, ale je to velmy pravděpodobné... |
|
|
|
|
Viděli jste někdo Hitler: The Rise of Devil? Měl by to být ten film natáčený v Brně... |
|
|
|
Mě to stahuje nějaký *.r08,... a já to s linuxem neotevřu... |
|
|
|
|
|
hmmm.... s mojí rychlostí netu můžu tak tahat krávu za vocas..... |
|
|
|
| Myslím,že nebudeš sklamaný....i keď to nieje zasa tak striktne nejaká biografia AH...ale atmosféru to má perfektnú... | |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce
Jenom jsem se chtěl zeptat, zda stojí za to si ho sehnat, nebo je to jenom další "blbost"...