Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
V podtatě za jejich smrt taky mohl...klidně ho mohl sejmout zezadu, ale ne, on se klepal...já ho ale nekritizuji dokonce ani za tohle, nikdo neví, jak by se v boji choval...ale to zastřelení zajatce, který si to i zasloužil, to byla naprostá zbabělost! |
|
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3481: když vidí umírat kolem sebe svoje kamarády a ví že za to můžou oni tak si na nich vybíjí zlost...jenže tenhle vypadal nějak klidně "V posdstatě to bylo docela reálné." |
|
|
|
|
fando...kdyby si hrál na kovboje, tak by to bylo OK...sejmul by ho na těch schodech a nenechal ho jít zabít spolubojovníky...ale ne, on byl hrdina až po boji... V posdstatě to bylo docela reálné. |
|
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3478: příklad: matka češka, otec němec... v normandii ví že je zle tak si chce zachránit zadek a začne mlít česky..."Ale proč by Sudeťák mluvil česky? "
YAMATO napsal v č. 3478: americkej frajírek kterej si hraje na kovboje a rád si zastřílí "ale o vykonavatele..." |
|
|
|
|
Aha, tak to jsem to špatně napsal, mě nešlo o samotné zastřelení onoho nácka, ale o vykonavatele... Ale proč by Sudeťák mluvil česky? Jinak máš asi pravdu...Co to vlastně řešíme |
|
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3475: a jak měli tušit co plácá???
"Amíci ho tam sejmuli..."
YAMATO napsal v č. 3475: "na německé straně..." hajzlik |
|
|
|
|
Ale jasně, to vím, a nevadí mi to, že ho sejmuli, v bojích naprosto pochopitelné...ale že to byl ten postanej šmejd, který ho nechal sejmout kamarády, to mě naštvalo...proto ti "barikádníci"... Ale ten "Čech" byl přeci na německé straně...Amíci ho tam sejmuli... |
|
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3471: a jo....jsem zkoumal jestli je to nadabovaný nebo jestli je to originál.... nevíte někdo??? jestli je to originálně taky čech, tak si to u mě spielberg celkem zavařil"BTW co ten Čech na pobřeží v pomocných sborech? Taky docela kravina..." |
|
|
|
|
Ale houby mentalita, takových "hrdinů" má každý národ dost...třeba naši "barikádníci z 10. května"...šmejdi jsou všude. BTW co ten Čech na pobřeží v pomocných sborech? Taky docela kravina... |
|
|
|
|
ale pro mě je nejzajímavější, jak v některých filmech nemají německou techniku a tak jí nahrazují mnohdy modernější a zahraniční technikou... i když tank M60 s hákovym křížem vypadá zajímavě... |
|
|
|
|
Taz napsal v č. 3466: hmmm.....to jsou věci
""Apem"....překlad "Nestřílej!" "
YAMATO napsal v č. 3467: jinej kontinet, jiná mentalita
"No já hlavně myslel, jak sejmul toho nácka, když už se vzdal...a předtím, když ho mohl sejmout, tak se posral."
Martin R. napsal v č. 3468: hmmm....to zní spíš jako odezva na snězení 2 kilogramů fazolí než upozornění na granát"To překládal asi velky blb,co?" |
|
|
|
|
někde překládali Fire in the hole jako ohen v díře
slzim smíchyTo překládal asi velky blb,co? |
|
|
|
|
No já hlavně myslel, jak sejmul toho nácka, když už se vzdal...a předtím, když ho mohl sejmout, tak se posral. |
|
|
|
|
Mocny_Fanda: Jo a taky je super jak ten němec v Zachraňte Vojína Ryana na koncí říká "Apemovi": "Apem"....překlad "Nestřílej!" ale takových "mušek" tam je víc... |
|
|
|
|
Yamato: Že jo! To je vždycky tak, všichni američani jsou "posraní", utiskovaní, slabí a zoufalí a pak je někdo praští, probudí se v nich takový malinkatý rambo a pak už to všichni známe. Spousta mrtvých, nekonečně mnoho munice a kdyby se přeci jen stalo, že by došla, není problém se postavit čtyřem chlapům se samopaly holýma rukama... ať žije spotřební zboží |
|
|
|
|
YAMATO napsal v č. 3463: hmm....to byl hajzlik... ten mi nebyl sympatickej....byl moc lidumil "Ale Ryan má své klady, ten začátek se mi líbil...ale jsou tam i naprosté kraviny. A nejvíc mě tam sral (sory) ten překladatel, jak na konci najednou dělal hrdinu..." ale film pěknej i když, nevím už co to bylo: někde překládali Fire in the hole jako ohen v díře |
|
|
|
|
Ale Ryan má své klady, ten začátek se mi líbil...ale jsou tam i naprosté kraviny. A nejvíc mě tam sral (sory) ten překladatel, jak na konci najednou dělal hrdinu... |
|
|
|
|
Yamato: To já moc dobře vím...Je to hlavně "umění", která má "vydělat prachy"!!! |
|
|
|
|
Fando, záleželo na tom, o co šlo...u takové operace, pokud by to bylo potřeba, klidně... IMHO se sovětským hnáním na smrt se to taky dost přehání, zvláště v druhé polovině války už si to ani nemohli až zas tak dovolit... Taz: tyhle filmy mají s uměním pramálo společného |
|
|
|
|
Taz napsal v č. 3458: ale ten typ natáčení a prostředků mi velmi připomíná band of brothers....dokonce maj i stejný tvůrce "Mocny_Fanda...No co já vím, tak na omaze to mělo být peklo! Tvé vysvětlení s dvacetičleným zbytkem... souhlasím. Podle mně se však jednalo o nepřetržitý proud jednotek, který nakonec němce, společně s podporou námořnictva a letectva uhlodal... Je to jen film, nic víc nic míň, umělecké dílo, kde fakta občas musí ztranou pro lepší efekt celku..." |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce
hajzlik