Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Melyngar: (905) To je správné, místo "džointa", granát do ruky. Ale je to fajn, když se i dívky zajímají o historii WW2. Nedávno jsem si v baru pokecal s jednou slečnou a do detailu jsme probrali Bitvu o Atlantik a Tichomoří. Ty jsi to asi nebyla, že? |
|
|
|
|
čet.Hrad: (904) "Dzin: Na to rychle zapomeň! Nic takovýho, teď už jsou jen výlety do Prahy s kulturníma akcema (tím bohužel opravdu nemyslím hospody ). Je to spíš polosoukromá iniciativa některých profesorů- třeba u nás na gymplu sme měli Osvětim, Věličku (nevím jak se to píše polsky), Krakow a Darkovičky (tak sem je zavedl i na MO-S 17 Štipky a s převrácenou střechou) a další rok údolí Váhu." Tak to je škoda. Já si vzpomínám, když nás jako ještě docela malé "nahnali" do Terezína, a byl to zážitek na celý život. Co kdyby jsme se někdy, jako fronty, vypravili po "koncentračních táborech oblastech Evropských"? Pro některou omladinu by to byl alespoň zážitek. |
|
|
|
|
Melingar: (903) "K těm děvčatům:Těch,který to nevěděj,je málo(povětšinou by si vzpomněly aspoň na Hitlera" |
|
|
|
|
FUJ06 napsal(a) v č. 969: Taky dobry,zvlast ty panthery" A Asterix a Oberix" . |
|
|
|
|
A Asterix a Oberix??? |
|
|
|
|
FUJ06 napsal(a) v č. 965: Bon jovi byl opravdu kouzelnej,aspon to rikala moje chot"A co U-571???" . |
|
|
|
|
To tam taky dávali?? To je jen vyjímka potvrzující pravidlo... |
|
|
|
|
curahee(963):Však proč do té školy chodím |
|
|
|
|
Bart S.: A co U-571??? |
|
|
|
|
to curahee: Je to vidět. Taky ses toho tam hodně naučil... |
|
|
|
|
Vy ve skole ja ted v praci,zlatej netik . |
|
|
|
|
to FUJ06: TV Nova raději nebudu komentovat... škoda slov |
|
|
|
|
Vy se mate,zlata skola,ja byl jen ve zvlastni,ale i tak se mi tam moc lybylo fagtycki. |
|
|
|
|
no jen v pátek. Jinak máme do 2( ) jednou do 3 ( ) a jednou do konce do 4!!!!( ) To si to snad zasloužím, ne?? |
|
|
|
|
Kdo se díval na šestý smysl minulý týden na nově???Já taky vídám mrtvé lidi.Mají mp 40 a mám je schované pod polštářem |
|
|
|
|
Tobě končí tak brzo škola???Já když tam jsem tak se s tama nevyhrabu dřív než ve dvě |
|
|
|
|
Bud rad,ze jsi to nevidel!!! Páčto by jsi dnes ani neusnul . |
|
|
|
|
já jsem se na to nekoukal cíleně. Jen jsem přišel ze školy, zapnu TV a tam takováhle hovadina... |
|
|
|
|
Bart S.:Souhlas.Nevím proč ten film vůbec dával Hartmann na nástěnku aby jsme se na něho koukli.Největší propadák. curahee:to jsem neviděl |
|
|
|
|
no u mně je to asi ten dnešní Alamejn. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce
Ale je to fajn, když se i dívky zajímají o historii WW2. Nedávno jsem si v baru pokecal s jednou slečnou a do detailu jsme probrali Bitvu o Atlantik a Tichomoří. Ty jsi to asi nebyla, že?
Já si vzpomínám, když nás jako ještě docela malé "nahnali" do Terezína, a byl to zážitek na celý život. Co kdyby jsme se někdy, jako fronty, vypravili po "koncentračních táborech oblastech Evropských"? Pro některou omladinu by to byl alespoň zážitek.