Filmy a dokumenty o 2. světové válce
|
|
|
|---|---|
|
Andy napsal v č. 3121: chytáme"Chytáte v Českej republike Markízu?" |
|
|
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3120: Chytáte v Českej republike Markízu? "tak budu nahrávat " |
|
|
|
tak budu nahrávat |
|
|
|
|
|
22:50 Plukovník Stauffenberg Historická dráma o neúspešnom atentáte na Adolfa Hitlera (92'), Nemecko-Taliansko, 2004 TV MARKÍZA |
|
|
|
|
> a to s těma ženskejma taky bylo blbý Vid, místo aby si zalezli do sena se tam povraždili |
|
|
|
|
|
Že jo? I když ten konec byl nějakej divnej. Nemyslíš?
to jo ,dva pruští hrdinové se vydaly proti celé armádě a to s těma ženskejma taky bylo blbý |
|
|
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3115: Že jo? I když ten konec byl nějakej divnej. Nemyslíš? "Fakt dobrej film" |
|
|
|
|
Jo a nedávno jsem viděl film Železný kříž a dost se mi líbil. Viděli jste ho taky
Fakt dobrej film |
|
|
|
|
|
Jo a nedávno jsem viděl film Železný kříž a dost se mi líbil. Viděli jste ho taky? |
|
|
|
|
BRUNNER napsal v č. 3111: asi je to tak a je to škoda, neb lidi z toho blbnou!! "Snad si nemyslíš, že to vydávajú preto,že niekto z firmy má vzťah k W SS...Na to dnes nie je vhodná doba.Všetko je otázkov trhu...Ak si to plebs bude žiadať tak budú vychádzať knihy trebárz aj o Gremlinoch..." |
|
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3108: stiahni si imesh,bearshare alebo daco podobne a stiahni si to z netu...naco by si to kupoval ked uz platis za net"aspoň naznač" |
|
|
|
Nejsem sebevrah v tom, abych s někým chodil do kina! Třeba se tam objevíš ty nebo někdo jiný a dostanu do čumáku, teda přes ploutev |
|
|
|
|
|
Velký bratr tě sleduje, čudlo. Nejsme výměnný server, takže kdo není schopen pochopit magická písmenka P2P, tomu není pomoci ani v této diskuzi... |
|
|
|
|
Sehnat? No, já vím, ale neřeknu, nejsem sebevrah.
aspoň naznač |
|
|
|
|
| Sehnat? No, já vím, ale neřeknu, nejsem sebevrah. | |
|
|
|
|
xfish5 napsal v č. 3104: "V kinech už byl, ale koupit to nevím." ,já ho také nekupoval. , jinak kde sehnat, nu musíš se optat a pak... |
|
|
|
|
Já ho mám "přepálenej" s cz titulky asi měsíc.
A kde se to dá sehnat? |
|
|
|
|
| Jo, pád třetí říše je pěknej film. V kinech už byl, ale koupit to nevím. | |
|
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 3092: Já ho mám "přepálenej" s cz titulky asi měsíc. "nevíte jestli se už dá koupit Pád Třetí říše?" |
|
|
|
|
Inak už dosť dlho sa zamýšlam nad nakladateľstvom Svojtka&CO určite má v zastúpení nejakého takého frajírka, pretože 90% ich vojenských kníh sa týka SS a 100% Nemecka. |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Literatura, film...
- > Filmy a dokumenty o 2. světové válce