Sháním, sháníš, sháníte
|
|
|
|---|---|
|
mbbb napsal v č. 988: Jo máš pravdu je to názor každýho.Je to koníček za nemalí prachy.Je to adrenalinová záležitost tak jako jiné sporty.Prostě někdo hraje fodbal a někdo airsoft. " nic proti tomu, je to věc každýho, ale mně se takovýhle hraní na vojáčky nelíbí, já to nemám rád" |
|
|
|
|
Saly - nic proti tomu, je to věc každýho, ale mně se takovýhle hraní na vojáčky nelíbí, já to nemám rád |
|
|
|
|
mbbb napsal v č. 983: No to jsme veliký"to jste tedy drsňáci! proč zrovna 201??" .Proč zrovna 201 to je zajímavá otázka.Vymejšlel to náš velitel přetim jsme byli jen Průzkumný tým Pacov.Stím jsem jako Táborak moc nesouhlasil tak byl zvolen kopromis.201 v Naší armádě není proto taky nemusíme dodržovat přesnou výstroj jedné jediné jednotky ale můžeme si vybrat co se u průzkumáků osvětčilo.Jinak konkrétně čísla 201 jsou smyšlená. |
|
|
|
|
Worchester napsal v č. 985: no ja sem rad kdyz si zapnu frontu! nejsem hacker"no rozhodně umíš na počítači víc než já...." |
|
|
|
|
|
Worchester napsal v č. 982: to myslis vazne?ja a tvorba stranek? to byl joke?"k případným stránkám se optej panzermayora....." |
|
|
|
|
|
Saly - to jste tedy drsňáci! proč zrovna 201?? |
|
|
|
|
Worchester napsal v č. 980: " z IRA -irská republikánská armáda" Počkej to jako fakt o airsoftovém teamu IRA jsem neslišle máte svoje stránky?My svoje máme jsou to: www.pruzkumpacov.wz.cz/ |
|
|
|
|
adam-panzermayor napsal v č. 978: Určitě vypadá to spíš jako kdyby jsi byl terorista ty. "vorčestr je terorista" |
|
|
|
|
Saly napsal v č. 977: vorčestr je terorista"Můžu se zeptat za jakou armádu bojuješ" |
|
|
|
|
|
Worchester napsal v č. 976: Můžu se zeptat za jakou armádu bojuješ?Jakou máš zbraň? "Myslím, že ji tu někdo na začátku léta nebo v době mého příchodu na frontu v květnu, chtěl založit, ale byla smazána.... Mimochodem já taky hraju airsoft, i když v poslední době nepravidelně." |
|
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 972: Co ty máš za součástky MNS?Slaňovačku? " jj....zeptám se" |
|
|
|
|
Já bych zatím našel nějáký jiný forum.Pro začátek. |
|
|
|
|
jj....zeptám se |
|
|
|
|
Můžeš se zeptat kolik tak stojí nová vesta Univerzálka?Myslím v bodech.Jen by mne to zajímalo v porovnání s civilním trhem. |
|
|
|
|
Saly napsal v č. 968: muhehe..newim...napiš adminovy (třeba) "No tak ho založíme.Víš jak na to?" |
|
|
|
|
Saly napsal v č. 967: no teda newim.... jestli ma tatka jeste nejaky poukazky.... ale asi tezko "No to je pravda a co šlo by to?" |
|
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 965: No tak ho založíme.Víš jak na to? "ještě nejmenuje....musime to založit " |
|
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 966: No to je pravda a co šlo by to? "koukam tata dela na MO tak proc toho nevyuzit " |
|
|
|
|
Saly napsal v č. 964: koukam "No jo když má někdo známý u AČR tak to je v pohodě.Koukni do online vzkazů" tata dela na MO tak proc toho nevyuzit |
|
|
|
|
Saly napsal v č. 963: ještě nejmenuje....musime to založit "Jak že se jmenuje to forum o airsoftu" |
- Home
- > Diskuzní forum
- > WWII všeobecně
- > Sháním, sháníš, sháníte
.Proč zrovna 201 to je zajímavá otázka.Vymejšlel to náš velitel přetim jsme byli jen Průzkumný tým Pacov.Stím jsem jako Táborak moc nesouhlasil tak byl zvolen kopromis.201 v Naší armádě není proto taky nemusíme dodržovat přesnou výstroj jedné jediné jednotky ale můžeme si vybrat co se u průzkumáků osvětčilo.Jinak konkrétně čísla 201 jsou smyšlená.
proč zrovna 201??