Modelářství - figurky, technika, RC
|
|
|
|---|---|
|
CMK - nie,dovod cena Aires - nie z rovnakeho dovodu. Plus Model - uz nie presneisie od vstupu do unie,lebo vtedy Plus Model nabehol na "europske" ceny a od vtedy je u nas nepredajny. Vpodstate mame komplet sortiment doplnkov od Extratechu ,aj plechy ,aj reziny.A momentalne skusame plechy od Partu. |
|
|
|
|
, tak tomu se říká rovnice !A jak to máte s různým doplňkovým zbožím ? Verlinden asi nemáte , ale co třeba Plusmodel a CMK, nebo Aires ? Máte v sortimentu nějaké rezinové doplňky, je jedno jestli pro letadla nebo techniku.Takže zjednodušeně - co vedete ? |
|
|
|
|
Nie,lebo a)Hasegawa sa strasne zle predava b)Mierka 1/32 sa predava este horsie ako Hasegawa! c)Hasegawa v mierke 1/32 je absolutne nepredajna!!! |
|
|
|
|
Už se k vám do krámu dostal Fw 190 A-5 v 1/32 od Hasegawy ? V nabídce jsou tuším obtisky na H.Grafa a W.Oesaua ( ... jsem se málem zasukoval ). |
|
|
|
|
Co ja viem?Ja od nich pouzivam hlavne kovove odtiene,teda pouzival som kym neprisla Agama s metalickymi pastami.Maju na moj vkus malo odtienov a malokedy ich maju.My ich na krame nedrzime,tak chodim ku konkurencii Teda chodil som. |
|
|
|
|
Proč je Model Master až tak daleko v pořadí ? Co máš za výhrady ? |
|
|
|
|
a) Co sa tyka predajnosti vedu jednoznacne Humbrolky.Potom Agamy synteticke,Agamy vodove a daleko na konci Revelky.
Marek napsal v č. 1689: "Co se u vás nejčastěji prodává za barvy ? A co používáš Ty ?" b)Ja osobne najviac pouzivam v poradi:Na strekanie 1.Agama synteticka 2.Humbrol .Vodove Agamy na striekanie nepouzivam,ta farba je sucha skor nez dopadne na model! Na stetec:1.Humbrol. 2.Agama vodova 3.Agama liehova 4.Model Master 5.Vallejo 6.Revell 7.Agama synteticka |
|
|
|
|
www.trumpeter-china.com/en/menu/tank/1-35/00... Skus toto - uvidis ten Chellenger II! |
|
|
|
|
Co se u vás nejčastěji prodává za barvy ? A co používáš Ty ? Ten Mi-24 V je hodně pěkný. Ale co si vzpomínám z návštěvy obchodu tak se ta cena šplná skoro ke třem tisícům . |
|
|
|
|
Marek napsal v č. 1687: "ale když kliknu na ITEMS nebo NEWS, tak se mi nic nezobrazí " Lebo potrebujes vyssiu podporu a nesmies si instalovat cinstinu! Ten Leclerc od Helleru je jediny na trhu v 35-ke,takze na vyber moc toho nemas! Je to typicky Heller,trochu hrubsi ale pouzitelny,ked si das zalezat urobis pekny model.Ono francuzov moc ludi nechce...Ani sa nedivim www.heller.fr/ |
|
|
|
|
No odkaz je to dobrý, po této adrese jsem dlouho prahnul, ale když kliknu na ITEMS nebo NEWS, tak se mi nic nezobrazí .Ještě mě napadá Leclerc do Helleru. Ten už Ti rukama prošel ? |
|
|
|
|
T-80 robil Dragon v dost slusnej kvalite.Momentalne ho robi Skif,ale ten model sa mi nepaci,je dost hruby.A Italerka bali Zvezdu co znamena ,ze je vnutri Dragon!Je zacarovany kruh...Takych "schovanych" Dragonov je v Zvezdackom katalogu viac... |
|
|
|
|
www.trumpeter-china.com/ Pozri si toto.Budes cumet,niektore modely sa daju pozret zvnutra... |
|
|
|
|
Nevíš náhodou jestli v současné době dělá nějaká firma něco ze současné ruské tankové techniky. Třeba T-80 ? Tuším to před časem měla v katalogu Italeri. Ale to už je pár let zpátky. |
|
|
|
|
Podla mna je Tamiya pri tom Challengery lepsia,ale ked som videl ten S-tank tak som ziral.Je to parada.Normalne sa mi ten model paci!Asi si ho postavim,mam aj celkom dobre podklady z HPM-ka.Inac v tankoch je celkovo asi lepsia Tamiya,lebo hlavne starsie Trumpatery boli na bateriovy pohon! Ale teraz som od nich videl T-34 v 1/16 - to je parada!Tamiya sa nechyta... |
|
|
|
|
MIO : Mám pokračování ... . Dá se nějak ohodnotit kvalita zpracování u obou firem ( Tamiya vs Trumpeter ) ? Nemyslím teď jen u toho zmiňovaného modelu tanku, ale celkově. |
|
|
|
|
mato napsal v č. 1678: Divil by si sa kolko ludi tento model zhana. "si od matchboxu respektive revellu sdkfz.11" |
|
|
|
|
no......skoro ako tie gumene medvediky na cmulanie.ale povodny od matchboxu su fajn.az na to ze vyzeraju ako jednovajecne sestcata |
|
|
|
|
brunner:ak si na grcinky kup si od matchboxu respektive revellu sdkfz.11.dostanes k tomu skaredu sajtku a este skaredsie pak 40. |
|
|
|
|
Zanechte snahy. Mě tohle měřítko k srdci nikdy nepřiroste. Ten odkaz byl pro ty co ho lepí. Někoho to možná zaujme i když to tedy není novinka a má to být "grc". |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Modelářství, muzea
- > Modelářství - figurky, technika, RC
, tak tomu se říká rovnice !
, ale co třeba Plusmodel a CMK, nebo Aires ? Máte v sortimentu nějaké rezinové doplňky, je jedno jestli pro letadla nebo techniku.
.