Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej
|
|
---|---|
kdybys nebyl línej a podíval se např.na www.armyburza.cz nebo na www.sberatelstvi.cz jistě bys bez problému pár přileb našel... | |
|
|
Stále sháním Německou Přilbu takže jestli někdo má tak neleňte a dejte mi vědět | |
|
|
Co říkáte na tenle zkrácený Browning M1919A4? video.google.com/videoplay?docid=-3589957073... video.google.com/videoplay?docid=37848787161... |
|
|
|
Worchester napsal v č. 415: bohužel nemám scaner....ale určitě se tu někdo najde, kdo to také četl a scener má "Nemůžeš mi ten obrázek poslat,mrknul bych se na to. Docela mě zajímá co to je." |
|
|
|
Mocny_Fanda napsal v č. 119: (11.12.2005) Nemůžeš mi ten obrázek poslat,mrknul bych se na to. Docela mě zajímá co to je. "např: četli jste 4. číslo časopisu naše vojsko??? je tam fotografie SVH T-S20 PLÁŇ a jeden SSman tam má MP44 ale dle mě je to z něčeho předělaný...je to moc plochý " |
|
|
|
bubu napsal v č. 401: Zde to asi nebylo myšleno proti pěchotě, ale proti ostatním jednotkám Fallschirmjager, třeba že ji nosil mjr.Witzig "originál????nějaký rozdily oproti standartním jednotkám?" |
|
|
|
bubu napsal v č. 401: normální M40:"nějaký rozdily oproti standartním jednotkám?" Fallschirmjager: takže vypadá uplně jinak
Iljušin napsal v č. 403: To je možné..ovšem to za 75000kč byl originál..."Kopii koupíš za pár tisíc. " (rozhodně nic podobného nesháním,ten odkaz jsem tam dal tak pro zajímavost a kvuli té ceně ) |
|
|
|
mbbb napsal v č. 406: To je cena bez pochvy "Ale dorazil mne četnický bodák na Aukru - pět tisíc" |
|
|
|
Kdybyste někdo chtěl repliku nějaké pistole,tady jich pár za super cenu je: (třeba P08 za 1700kč,Walther PPK za 1200kč,atd... ) www.repliky.info/Moderni-strelne-zbrane-Deni... |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 405: jo, ale co s ním?"měl by stát tak 1000-2000kč" Ono i bodák vz. 24 dneska stojí kolem jednoho tisíce. Ale dorazil mne četnický bodák na Aukru - pět tisíc |
|
|
|
Iljušin napsal v č. 404: Poohlédni se po armyburza.cz nebo po aukro.cz"Neví někdo jakou cenu by měl kompletní bodák ke kar98 ?" měl by stát tak 1000-2000kč |
|
|
|
Neví někdo jakou cenu by měl kompletní bodák ke kar98 ? | |
|
|
Martin R. napsal v č. 400: Co?"přilba fallschirmjager jednotek...za 75 000kč " Kopii koupíš za pár tisíc. |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 400: takovejhle šrot mě nerajcuje "přilba fallschirmjager jednotek...za 75 000kč" |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 400: originál????nějaký rozdily oproti standartním jednotkám? "přilba fallschirmjager jednotek...za 75 000k" |
|
|
|
mbbb: přilba fallschirmjager jednotek...za 75 000kč |
|
|
|
Martin R. napsal v č. 398: odkaz nefunguje, co tam bylo? Četnické bodlo? "odívejte se na tu cenu..." |
|
|
|
www.aukro.cz/show_item.php?item=81303720 podívejte se na tu cenu... |
|
|
|
čet.Hrad napsal v č. 395: "a zde ten stejný: www.armyshop.cz/zbozi.asp?id=92&DTM=7591..." !!! A důležité je,že granáty neobsahují třaskavinu !!! Zdá se, že WEB dělal nějakej ........ |
|
|
|
čet.Hrad (394)-Hmm ten vz.21 za 300Kč nevypadá špatně. A ten cenový rozdíl je neskutečnej |
- Home
- > Diskuzní forum
- > Výzbroj a vybavení
- > Výstroj 2.světové války - pokec a výměna či prodej