Komentáře k: Samoubijstvo

Zpět na: Samoubijstvo
  • Nepříjemná pravda

    Franta Kopecky 27. 8. 2013 09:28
    Komunistům a že ,,lidí,, tohoto typu je v postkomunistickém čr opravdu hodně, se Suvorov - Rezun opravdu líbit nebude. Náhle na základě čisté logiky a citace Nacistických a Komunitických dokumentů doby ukazuje (jako správný pracovník rozvědky) že fakta jsou jiná. Věřím Suvorovovi - poznal jsem dobu realsocialismu, poznal jsem dobu lží a přetvářky, dobu překračování plánů pětiletek a boje o zrno..., dobu kdy se malé děti nazpamět v Komunistických školách učili v podstatě sadistické básničky. A z tohoto zdroje pramení ona nenávist k Suvorovovi, ona nenávist k Západu,jež byla naočkována již dětem ve školkách a školách. Slabší jedinci a jedinci nevelkého rozumu ...uvěřili. A své poselství předali dál svým dětem...a dnes to jsou právě tyto ,,děti,, které zastávají protizápadní stanoviska a přiklánějí se opět k rusku - mají to ze svých rodin a škol - zažité - nic jiného nepoznali a poznat nechtějí. Všude chleba o dvou kůrkách jak s oblibou tito hlupci říkají....ano je to pravda...ale jen od Šumavy k Tatrám. Jinde ...jinde je to soudruzi přece jen trochu jinak.
    • Re: Nepříjemná pravda

      czert 26. 7. 2015 13:21
      jenze nic neni cernobile vis ?
      ano nemecka rozvedka ma zajimave dokumenty a co se tyka sssr tak celkove selhala, ale to same plati i pro sovetskou rozvedku.
      jak je mozne ze byl nemecky utok tak prekvapivy, proc se neverilo tem malo zpravam o tom ze nemci zautoci ?
      navic nechapu tvuj komebtar ze se suvorov komunistum libit nebude - vzdyt prave v teto knize sebevrazda dela ze stalina hrdinu a ze sssr vysneny raj, coz kazdy kovany komunista musi milovat.
      • Re: Nepříjemná pravda

        Borja Zweg 9. 3. 2019 15:56
        Plně souhlasím, jeho zvrhlosti nemůže soudný člověk brát vážně.
Zobrazit všechny komentáře k: Samoubijstvo