Komentáře k: Stalinovy iluze

Zpět na: Stalinovy iluze
  • Stalinovy iluze jsou pustý blábol

    Dalimil 19. 2. 2007 18:11
    Který je ztrátou času číst.Patří do řady kompilací,které se vyrojily v poslední době a mají za cíl pošpinit rozhodující úlohu J.Stalina a vůbec národů SSSR na grandiózním zničení Wermachtu a jeho přisluhovačů z celé Evropy jako šiřitelů nacistické ideologie v Evropě a ve světě.
    Kdo se zajímá o fakta tohoto grandiózního sražení nechť si raději obstará sovětskou a nyní ruskou literaturu z obrovských volně přístupných zdrojů např. www.militera.lib.ru nebo www.soldat.ru.Najde tam tisíce publikací o Vlastenecké válce a o druhé válce vůbec,dokumenty,propagandu,písně a mnoho dalšího.Už za dob starého Říma totiž platilo"audiatur et altera pars"/nechť je slyšena i druhé strana.
    • Re: Stalinovy iluze jsou pustý blábol

      Tono 13. 3. 2007 21:39
      ten prvy link nefunguje, a ten druhy je skvely, az na to, ze tam nie su texty v anglictine, ale to nevadi, aspon clovek oprasi svoje znalosti rustiny.

      Aj ked s Vasim tvrdenim nesuhlasim, tak to neznamena, ze budem Vas nazor znevazovat a budem Vam branit si ho prezentovat. Plesakova som cital, a celkom som sa dobre bavil. Danej problematike sa venujem viac ako 20 rokov a mam nacitanych desiatky, resp. 100-ky knih, ale nikdy by som nepouzil slova ako "blabol".
    • Re: Stalinovy iluze jsou pustý blábol

      Minamotu 1. 3. 2007 15:38
      Pokud by měl zdejší Dalimil pravdu, tak jeho slavnější přechůdce si snad musel národ Čechů vymyslet. Ideologická přerpojatost je tragedií lidstva a s jejich nositeli snad nestojí za to polemizovat.
Zobrazit všechny komentáře k: Stalinovy iluze